Jutta Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 ...Było nas siedmiu Siedem mieliśmy majtek Nic na zmianę Było nas sześciu Każdy myślał o samobójstwie Ale miejsce było tylko jedno Było nas pięciu Zostały dwie pary skrzydeł Z których jedna zniszczona Było nas czterech I dwa łóżka Zostaliśmy gejami Potrzebowaliśmy bliskości by przetrwać Zostałem sam Ale dla Was mnie nie ma Bo nie potrafię zapomnieć...
Tali Maciej Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 przerażający wiersz, ostatnie strofy dobiły mnie, help me! help me! tonę w spazmach śmiechu przepraszam ale naprawdę dobre!!! nisko się kłaniam i pozdrawiam
jacek_sojan Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 jestem widać idiotą, bo jakoś nie umiem doliczyć się do siedmiu no, chyba że tym siódmym jestem ja sam!
Jutta Opublikowano 19 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Dziękuję serdecznie za koment. Pozdrawiam :)
stanislawa zak Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 oczywiśćie siódmy to czytający he he światełko!!!pa
piernik Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 To fajne, fajne. Takie sie lubi, chyba. papa
jasiu zły Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Cholernie postmodernistyczny, nawet obleci. Tyle, że wiersz równie dobrze może być dla idiotów, bo zrozumie go każdy debil, który choć raz w życiu słuszał jedną z serii zagadek, jakie ten utwór przetwarza. Żadne halo. Pozdrawiam.
paralelizm-shop Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 bardzo trendy utworek(zwłaszcza geje są teraz modni).
Rekomendowane odpowiedzi