Ja Centy Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 w stronę morza podążają dwie pary stóp zrymowane dłońmi szepczą do ucha minione tajemnice odkrywając drogę między ziarenkami piasku
jacek_sojan Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zwiewne, tajemnicze, ale - bo jest ale, takie bez ziarna / ziarenka piasku mnie nie wystarczają/. Ostatecznie do przyjęcia! Ja Centego pozdrawia Jacek S.
Messalin_Nagietka Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ja Centy - no tak - "space" to chyba po ang. - przestrzeń - jej nie trzeba odkrywać, a "spacer" to może być ktoś z przestrzeni, hi, ale się czepiam, wiersz bynajmniej nie ma błędów w moim mniemaniu, tylko te połączenie z morzem by się przydało, no bo skąd one na początku? dla ozdoby? z ukłonem i pozdrówką MN
Ja Centy Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ho ho, czego to sie można dowiedziec o swoim utworze :))) A może? Nad morza brzegiem wśród piasku gdzieś nagietka pędziła biegiem?
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ho ho, czego to sie można dowiedziec o swoim utworze :))) A może? Nad morza brzegiem wśród piasku gdzieś nagietka pędziła biegiem? hihihi, ciekawy pomysł z nagietką, ale czy ona nadmorska? może ziarenka piasku chadzają, obmywając się falą? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Ja Centy Opublikowano 16 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ho ho, czego to sie można dowiedziec o swoim utworze :))) A może? Nad morza brzegiem wśród piasku gdzieś nagietka pędziła biegiem? hihihi, ciekawy pomysł z nagietką, ale czy ona nadmorska? może ziarenka piasku chadzają, obmywając się falą? z ukłonikiem i pozdrówką MN Czy nadmorska czy z Pomorska zawsze przecież taka dworska. :)))
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 jam cięty na ja centa centy
Ja Centy Opublikowano 18 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mój Stefanie czy Cię ranię?
Rekomendowane odpowiedzi