stanislawa zak Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Śmiał się latawiec z motyla: - ja wyżej od ciebie latam i tyle. Motyl rzecze na to: - za bardzoś w sobie zadufany, wyżej latasz, prawda, aleś uwiązany! Ja latam gdzie chcę, choć nisko. nie jestem marionetką w rękach każdego, ot wszystko. Nie jest wolny ten, co wysokie mniemanie o sobie ma lecz ten co sam sobą rozporządza.
jacek_sojan Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Co prawda to prawda; prawda na uwięzi także prawdę zgubi, będzie łgartwem rzęzić. Nie trzymajcie baby swych chłopów na smyczy, zabiorą was do raju miast w barze się byczyć.
stanislawa zak Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 kiedyś ona była motylem dzisiaj d..a jej urosła bo wyszła za osła
Aleksander_Szumanski Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ja mam o sobie mniemanie Iż nie ma mnie tam gdzie Mniemanie.
stanislawa zak Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Szarpie się na uwięzi, to sobie wyobraz, co zrobi gdy się odwięzi, czy skórę wyłomoce czy skrzydełka wytrzepoce. A jak je wyrwie lub kolor zabierze. Co będzie z motyla? jakieś nowe zwierzę?
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 a mnie Manie kręcą panie i do tego bez więzi nęcą
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 swoje latawiec wylatał mo tyle co Kot napłakał
Dariusz Sokołowski Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 przyjdzie chwila na motyla
stanislawa zak Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Dariusza pięknie witamy dla reklamy!
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 polatamy od baru bez reklamy od baru
Rekomendowane odpowiedzi