Marek Hipnotyzer Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Wierszokleto, poeto, twórco – odpowiedz na jedno pytanie ( Nie to: „po co?”, bo wolno długo nie wiedzieć, „po co żyć?” „po co pisać?” i „w Boga wierzyć?”, Hamleta: „Spać czy śnić?”) Tylko: „Kto Cię matole, idioto zapytał w tych kwestiach o zdanie?"
jacek_sojan Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Czemu w tym dziale autor zamieszcza fraszkę? Idiota. Matoł. Grafoman.
Jacek Mucha Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 A mnie ten wierszyk śmieszy pozytywnie. Przyznam się szczerze, że zajrzałem tu z działu P. Wy za to nigdy nie odwiedzacie maluczkich :) Coś czuję, że do tego utworu przyloży rękę moderator :) Pozdrawiam.
Tomasz Pietrzak Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 ja też się boję czasem, że niektóre sny mogą stać się jawą, najbardziej boję się koszmarów. pozdr.
kalina kowalska Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo chce, a cóż to fraszka nie poezją, a dział Z - czyż przedsionek raju?
Marek Hipnotyzer Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 i dodam jeszcze: fraszka, gawęda, pierdola :P
Messalin_Nagietka Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Te pytanie wydaje mi się niezbyt sympatyczne – atakujesz? Marek Hipnotyzer z ukłonikiem i pozdrówką MN
kalina kowalska Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 te pytania lub to pytanie nigdy te pytanie
Marek Hipnotyzer Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 zabawa formą wokół pomysłu, który mi przyszedł do głowy nie atakuje personalnie, bo to miało być w ogóle gdzie indziej zamieszczone. jeśli pytania są niesympatyczne to tylko na zasadzie "uderz w stół...." itd.
Messalin_Nagietka Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "uderz w stół" to jakoś po szlachecku, a pytanie pozostaje z ukłonikiem i pozdrówką MN
Rekomendowane odpowiedzi