kall Opublikowano 19 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 naturalnie przeanalizowałam już każdą frazę błędne metafory kuszą kontrastem bądź najzwyklejszą głębią sensubezskutecznie nie zwiążę się z autorem -nie dzisiaj gdy świat mruczy z zachwytu wbrew nadziei z bezmiaru interpretacji ułożę własny instynkt dla siebie zrozumiem słowo wyrwane z kontekstu
Espena_Sway Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Kalino stworzyłaś ciekawy tekst, miło się czytało, lubię Twoje wiersze,ten również plusuję pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
kall Opublikowano 19 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję ci bardzo, Espeno. wiersz nie jest napewno najnowższy - żeby nie powiedzieć : z szuflady ;) pozdrawiam również kalina
Tali Maciej Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 lubię czytać o samym procesie tworzenia, jak autor opisuję akt rozrastania się twora, miło się czytało za to masz plusa nisko się kłaniam i pozdrawiam
kall Opublikowano 19 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 pokłony zabieram, dziękując za miłe słowo. proces tworzenia opisać trudno - jeszcze trudniej jednak go sobie wyobrazić ;) pozdrawiam kalina
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Kall, gdzie się podziewasz? Nie chodzi mi o to, że jest źle, bo całkiem nieźle, ale to nie szczyt formy. Cieszę się, że dzisiaj spotkał mnie jeszcze zaszczyt przeczytania Wiersza. Uff. Ale i tak Cię nie oszczędzę, fragmenty bardzo dobre, taki smaczny wypiek przeplatasz zakalcami, niektóre fragmenty (mniejszość) aż proszą się o kasację czy budowę od fundamentów. To moje zdanie, wiecznego pesymisty. Spróbuję więc jakoś uargumentować: pragnąc stworzyć całość - ciekawiej byłoby gdyby ktoś go kusił ;) bezskutecznie zostawiam bo musiałbym pisać poprawki dla wiersza z inną puentą. kiedy świat przesyła milion nowych wrażeń - przy kawce, w rozmowie można tak powiedzieć, ale tutaj brzmi dość niefortunnie. za to dwie ostatnie zwrotki... pychota. z góry przepraszam za swój komentarz, dziwnię się dzisiaj czuję, pozdrawiam
Vera_Ikon Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Ja podtrzymuję zdanie z warsztatu. Podoba mi się. pozdr serdecznie
kall Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurczę. aż mi głupio teraz ;) postaram się coś poprawić... i znów cię zawiodłam, Jay Jay'u. nic. skruszona będę obiecywać poprawę. a co. raz kozie śmierć. najwyżej znów dostanę po uszach ;) Vero - dziękuję pięknie za komentarz. pozdrawiam bardzo serdecznie kal.
kall Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 nastąpiły delikatne zmiany w zapisie. mam nadzieję, że teraz czyta się lepiej ;) pozdrawiam kal.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 teraz mi się podoba! a co :))
Gość Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 ciekawt tekst . kilka wzmianek i bedzie jeszcze lepiej .
Rekomendowane odpowiedzi