Espena_Sway Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 zaspane nuty kompozytora wpłynęły na kształt nowego gatunku seralubię próbować nowości niereklamowane nastrój kowalskich melodii któremu ciała ultrafioletowe się nie opierają rozwiązuje ręce nieśmiałymokazja czyni złodzieja dlatego wolę pozostać przy sprawdzonym smaku gitary klasyka zawsze modna
stanislawa zak Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 uwielbiam ser. a kiedy jest "umuzyczniony", tm bardziej, lubię jak twój wiersz, nocnie! pa!
Samo zło Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 że się tak zapytam: no i co?
Espena_Sway Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, Stasiu ja również bardzo lubię ser :P dziękuję za komentarz, pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i dziękuję za komentarz pozdrawiam Espena Sway :)
Kasia_Szymańska Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie wymaga odpowiedzi. Skoro zapytasz się (czynność zwrotna), czyli zapytasz samą siebie, to chyba komentarzem do tego pytania powinno być: no i co? (że się zapytasz - kogoś to obchodzi?) Chyba, że zapytasz kogoś - czyli autorkę. Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie wymaga odpowiedzi. Skoro zapytasz się (czynność zwrotna), czyli zapytasz samą siebie, to chyba komentarzem do tego pytania powinno być: no i co? (że się zapytasz - kogoś to obchodzi?) Chyba, że zapytasz kogoś - czyli autorkę. Pozdrawiam. eh, Kasiu dziękuję za odwiedziny i polemikę; Samo Zło zwykle pozostawia takie komentarze :) szkoda, że na temat wiersza się nie wypowiedziałaś. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
kall Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 wiersz ogólnie się spodobał - nie to, żebym szalała na jego punkcie. może tak - przeczytałam, polubiłam, aczkolwiek wątpię, że powrócę pozdrawiam gorąco kalina ps. z tego co wiem, to nie z przymiotnikami piszemy łącznie ;)
Tomasz Pietrzak Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 pierwsza strofa taka okołostingowa wyszła:) ciekawy wiersz - myśl, podobał się. pozdrawiam Tomek.
Kasia_Szymańska Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Reklamowane" to nie przymiotnik, ale imiesłów przymiotnikowy bierny. Ale owszem - od kilku lat "nie" z imiesłowami przymiotnikowymi (biernymi jak i czynnymi) piszemy łącznie :) Pozdrawiam:)
Espena_Sway Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kalino dziękuję za odzwiedziny i komentarz. co do tych nie reklamowanych to również wydawało mi się, że piszemy razem, jednak word podkreślił na czerwono :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Reklamowane" to nie przymiotnik, ale imiesłów przymiotnikowy bierny. Ale owszem - od kilku lat "nie" z imiesłowami przymiotnikowymi (biernymi jak i czynnymi) piszemy łącznie :) Pozdrawiam:) heh, dzięki za pomoc, idę poprawić
Espena_Sway Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomku, dzięki za komentarz. Stinga nie słucham; wolę Bon Jovi :P pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Tomasz Pietrzak Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 to ja chyba słucham za dużo;)
Espena_Sway Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdy preferuje co innego; ja tam szczerze mówiąc słucham wielu gatunków muzycznych, no może poza metalem, disco-polo i technem ;)
Vera_Ikon Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Spokojnie i nastrojowo.wolę pozostać przy sprawdzonym smaku gitary klasyka zawsze modna To najbardziej :) pozdr
Espena_Sway Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Vero dziękuję za pomoc i ciepłe słowa pozdrawiam serdecznie słonecznie Espena Sway :)
Oscar Dziki Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Wiersz średnio napisany, ale doskonała tematyka. Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oskarze dziękuję za rzeczowy komentarz pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Ewa_Kos Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Wiersz bardzo na tak,tematyka też ,puenta interesująca.Napisałaś,że klasyka zawsze modna,a ja z doświadczenia wiem,że jeszcze bardzo bezpieczna. Pozdrawiam Cię cieplutko i dziękuję. EK
Rekomendowane odpowiedzi