Anastazja.P Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 chcę zamknąć nawyk spoglądania przez ramię w drewnianej beczce która spłonąć może w proch przy świadkach usypać w kopułę nie większą niż długość ich stóp kopnięcie krztusi zdeptany świat miarowo przytykanym powietrzem wdech wydech pod barkiem parzącej ziemi kisnę na wino dla odrębnych apetytów
Messalin_Nagietka Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 no i Ana już czuję pieśń - przepraszam że tak pompatycznie - ale naprawdę czuję z ukłonikiem i pozdrówką MN
Espena_Sway Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 śliczny wiersz, niesamowity klimat pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Arena Solweig Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Smakowicie i wytrawnie - no i z-winnie Ci to wyszło, Ana ! Pozdrawiam serdecznie Arena
Roman Bezet Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Robienie na odwrót zawsze nas kusi (na szczęście!). :D Pod barkiem - mówisz? A co to za bar, gdzie takie skisłe jest? jaka kategoria? ;) "kopnięcie" i "zdeptany" - jak dla mnie za blisko skojarzeniowo. Reszta na szczęście "odrębna" (dla licznych apetytów?). pzdr. b
jacek_sojan Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Przyłączam się do powyższych zastrzeżeń, cały ten dwuwers z "kopnięciem..." jakoś mi tu nie leży, a szkoda, bo wiersz ciekawy i zatrzymuje na sobie oko i myśl - myśl odrzucenia? odepchnięcia? skrzywdzenia?. Ale w finale nie skostniała, jest otwarta i w sumie opymistyczna. Znaczy się - pogodzona.
Anastazja.P Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdana na..... na na na na Dziękuje wszystkim za komentarze!! Pozdrawiam Anape
Rekomendowane odpowiedzi