szara biedronka Opublikowano 2 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 herbata w brudnym kubeczku która kiedyś była ciepła ciastka tak słodkie że aż bolą twoja zimna szorstka dłoń niezdarnie gładzi me tlenione włosy proza życia piękna w swej brzydocie ciężka klamra mego paska sprawia że już nie pofruniemy za aniołami
jacek_sojan Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Tytuł wyjaśnia. Tam jest wszystko.
Espena_Sway Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 widzę, że to Twój debiut Biedronko, powiem szczerze, że niezły spróbuję nieco zmienić, ***** herbata w brudnym kiedyś ciepła i ciastka boleśnie słodkienie przepadam szorstka dłoń niezdarnie gładzi tlenione włosy proza życia piękna w brzydocie klamra paska zbyt ciężka nie pofruniemy ***** zmieniłam nieco niektóre zwroty, które były za bardzo dosłowne pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Vera_Ikon Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Tak, jak na debiut wcale nie jest źle, czytałam gorsze. (Mój był fatalny do kwadratu... i nadal nie jest za dobrze) Trzeba będzie popracować żeby było lepiej - w końcu po to mamy forum :) Wersja Espeny bardziej doszlifowana. Może coś uszczkniesz? pozdr serdecznie
stanislawa zak Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 tak, koniecznie uszczyknij! z Espeny!
Gość Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 koniec mi wpadł reszta wypadła . nie zapamietalam juz nic a problem w tym by jednak cos zostalo . nie przecze na debiut nie jest tragedią . To na wstepie tyle . pozdrawiam odruchowo :P
Rekomendowane odpowiedzi