Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pamiętam dzień kiedy powiedzieli że już nie wrócisz że zgubiłeś się w deszczu wdychałam surową ziemię rozmiękłą śladem twoich stóp znów odszedłeś pamiętam jak zapatrzeni w słońce krzyczeli że już cię nie ma tak głośno wołałam że to nie koniec nie zauważyli błagałam wiatru żeby przywiał do mnie twój zapach całymi dniami stałam na wzgórzu palona na popiół wspomnieniem jak zwierze na strzępy darłam twarz załzawione oczy i słone paznokcie
Kamila_Ilska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Szczerze powiem: Ciarki mi przeszły! Wiersz jest cudo, aż go wezmę do ulubionych!!! "że zgubiłeś się w deszczu wdychałam surową ziemię rozmiękłą śladem twoich stóp " No bomba!!! Nie będę więcej cytować... Musiałabym przytoczyć cały wiersz. Jest tu tyle cierpienia, w pewnym momencie nawet nadziei, ale potem te "słone paznokcie"... cudowna Coda... Pozdrawiam serdecznie :) I ślę uściski
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 [quote]pamiętam jak zapatrzeni w słońce krzyczeli że już cię nie ma tak głośno wołałam że to nie koniec nie zauważyli I nikt nie zauważy, i zamiast wiatru paznokcie w twarz kłują. Biorę w ulubione, dramatyczny, ciarki faktycznie przechodzą. Pozdrawiam
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kiedy dusza pisze wiersz należy przyklęknąć w skupieniu nie wiem jak wyrazić ogromny podziw tyle tutaj prawdy wyśpiewanej tak niesamowicie wielkie dzięki seweryna
Beata Szymańska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niesamowity wiersz! Brak mi słów, żeby opisać to, co czuję... Ale jest to coś niesamowitego... "słone paznokcie" są niesamowite :) Pozdrawiam bardzo serdecznie
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 już jakbym go gdzieś kiedyś czytał, podoba mi się, uwarzaj na paznokcie, żeby nie przewijały się w każdym wierszu, bo niedawno chyba spadały z drzew... Pozdrawiam, Kai Fist
Rekomendowane odpowiedzi