Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nad brzegiem smolistej rzeczkimieszkająmałe smuteczkiten pierwszy jest z tego powoduże miłość wymaga zachodu<<a cóż ci da troska...>>drugi poda ci żona:"bo zupa była zasłona"<<sińce na twarzy nie goją sie długo...>>trzeci przyszedł poczta wczorajmasz zapłacić do wieczora<<prąd, gaz, woda- komu potrzebne...>>ten czwarty powrócil zza grobuby dręczyć mury domu<<cóż znaczy cierpienie....>>lecz wystarczy raz przeciąć żyletkąi nie będzie smuteczkow nad rzeczką...
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Słucham ostatnio" Killing Me Sofly " Franka Sinatry.Pomaga !!!
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to miło, bo ja ostatnio słucham Ulvera, i wręcz przeciwnie... z resztą mi nawet Kate Bush już nie pomaga, więc chyba pora umierać
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 " pomóż mi wymyślić owoc czysty obraz słodyczy a także spotkanie obojga płaszczyzn zmierzchu i zaranka wydobądż z fałdów morza bas czystych głębin a także dziewczynę ślepą jak przenaczenie dziewczynę która śpiewa - belcando " choć mówią że najważniejsze są dni których jeszcze nie znamy
Agness Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wcale nie pora! może posłuchaj Turnaua... Podoba mi się Twój wiersz. Zalatująca ironią lekkość i zdrobnienia. Z takim zakończeniem wiersz pozostawia po sobie niezatarte wrażenie. Mocny jest. I podoba mi się forma. Niebanalna. pozdrawiam
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie, tylko nie Turnau, może Gintrowski... kochany mój staruszek... ale on toże dołuje, chyba lepiej będzie jak pójdę sie przejść...
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czytam i czytam. Wszystko jakby nie Twoje jakieś. No i przychodzi do trzech ostatnich wesrów - tu jestes znów sobą. Cały wiersz czytam jescze raz...Nie jest to jakiś majstersztyk, ale chyba nie o to chodziło.Agnieszka!!! Tylko nie słuchaj Turnaua, proszę Ciebie. Adam
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Agnieszko, próbowałaś słuchać Jeffa Buckley'a? bardzo głośno?... hmm?
Hanna Klewiecka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 rozwaliła mnie puenta to prawda ?to wszystko prawda ?strasznie chciałabym porozmawiać z Tobą tak pozatym forum dzięki nie zapomnę
Rekomendowane odpowiedzi