Lady_Supay Opublikowano 7 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 moje myśli ściśle oplatają wewnątrz tylko ty porywem serca zabiję drzwi na ostatni krzyż czerwonym wrzątkiem zaleję tych co zechcą wtargnąć przez oczy a usta ich wypełnię solą we mnie dojrzejesz do skutku
Ona_Kot Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 niby sprawne ale zwrot "tylko ty" bleh ogólnie nie potrafię wykrzesać z siebie emocji do tekstu ani tekst nie potrafi wykrzesać emocji ze mnie pozdrawiam ps. dopisuję pe-es: może po którymś kolejnym czytaniu napiszę bardziej konstruktywny komentarz ;]
Paulettta Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 a ja wręcz przeciwnie do Ona Kot:)potrafię wykrzesać z siebie emocje do tekstu oraz tekst potrafi wykrzesać emocje ze mnie
Arena Solweig Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Hmmm…wyczuwam klimat i obraz ale szukam zasadności niektórych przerzutni i nie odczytuję wszystkiego. Pozdrawiam serdecznie Arena
Agnes Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 tylko ty...porywem serca...we mnie... wiesz Lady, mam wrażenie że tych kilka wyrażeń nadaje zbyt udziwniony a zarazem lekko infantylny wydźwięk. Zdecydowanie stać Cię na coś lepszego :) pozdrawiam ze stolicy kulturalnej ;) agnes
jasiu zły Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Taaaaaak. A właściwie to nie. Ty-krzyż-tych i tyle agresji? Wrzątek i sól? Naprawdę trzeba? Pozdrawiam wszystkich, a Agnesa zwłaszcza, co się w Krakowie, nad Wisłą rozpłaszcza. Co słychać Agnesie?
Julia Valentine Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 początek ma, jak dla mnie nieco dziwny rytm i melodię - oczywiście to niezbyt istotne, ale jakoś trudno mi się czyta; no i pierwsze dwa wersy jakoś tak - wydaje mi się, że stać Cię na coś lepszego; przerzutnie, też jakoś nie trafiają do końca... wiersz ogólnie niezły; im bliżej końca tym lepiej i puenta jest już świetna; pozdrawiam serdecznie
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Ja się czuję dobrze w Twoim Kokonie.
Rekomendowane odpowiedzi