Miłosz Opublikowano 7 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Czułe słowa, Jak gorące pocałunki I czekam na te słowa, Minuty tak dłużą się I czas wlecze. Między wypowiedzianym uczuciem, A westchnieniem, Czas nieskończony, Czas pusty. Kiedy pustkę tę wypełnisz Twoim słowem? I lekkie muśnięcie warg, Puchowe i ciepłe, Lecz ciało to ciepło rozpala. I pełna jesteś ognia, Splecione dłonie I czułe objęcie, Lecz mocne! Z objęć miłości się nie wyplączesz. Obdarzeni uczuciem, Pełni pożądania, Odkrywamy zmysły, Doznania... Trwaj! Wiecznie trwaj w nas Chwilo kochania. Oddaję Ci uczucia I wymieniam na miłość. Mówię Ci słowa czułe, A Ty je przyjmujesz. Mówię, że kocham, TY wiesz to bez mówienia.
Ona_Kot Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 straszny kicz! pozdrawiam ps. to JEST konstruktywny komentarz
Paulettta Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Schowaj to do szuflady.Za dużo dla Ciebie, za mało dla czytelnika pozdrawiam,pa
jasiu zły Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 O kurde! :o Zaraz puszcze spawa. Nie chowaj do szuflady, ona nie zasłużyła sobie na taką karę.
Garamond Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Ogólnie to jest chłam, aczkolwiek podoba mi się motyw z wymienianiem uczucia na miłość. Mała dygresyjka-tego typu 'wiersze' uświadamiają mi minusy powszechnego dostępu do internetu. Ale to tylko tak by the way pzdr, GA
Espena_Sway Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 heh, ciekawe ile jeszcze dziś osób umówiło się na tą 'miłość' ? rozumiem iż jest to wspaniałe uczucie, ale ile można o niej pisać? choć w sumie to mam pomysł dla tych którzy piszą tylko miłosne 'wierszyki' może byście spróbowali wpleść je w opowiadanko i napisać Harlequina ??? póki co czekam Miłoszu na kolejny wiersz pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
jasiu zły Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmmm... Ja popolemizuję. "Wymienić uczucia na miłość" - zastanówmy się nad tym chwilkę. Nad sensem tych słów ... Otóż oznacza to, ni mniej nie więcej, że osoba mówiąca w wierszu oddaje uczucia, a w zamian za nie dostaje miłość, która z powyższymi nie ma nic wspólnego? No proszę... ;) Nie wspomnę już, że wiersz obfituje w takie nonsensy. Mój ulubiony to "Puchowe i ciepłe, Lecz ciało to ciepło rozpala" - jakbyście nie wiedzieli to dość niezwykłe, że coś puchowego i ciepłego wywołuje ciepło ;) Szkoda gadać.
Miłosz Opublikowano 8 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 To miało być forum na temat wierszy. Garamond! Czy ty czasem nie powinieneś zweryfikowac swoich pogladów?. Bo wiesz?... To zawsze działa w dwie strony...:) Podobały mi sie te wszystkie epitety typu "chłam".Dlatego nie chcę was narazić na podobne odczucia.... I dlatego, więcej wierszy nie bedzie. Powodzenia w ocenianiu innych. Obyscie zawsze byli tak obiektywni.. Pozdrawiam! Miłosz -Tomasz Kołaczek (Miłosz) (Cień)
ewan_mcteagle Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Widzę, że kolega sie obraził. A tu sie nie ma co brażać tylko trzeba czytac i pracować. Niestety samo z siebie nic nie przyjdzie. Radze rozważyć powyższą decyzję, wrócić i wyciągnąć wnioski. Wiem, że czasami troche niektórych ponosi słownictwo, ale musi sie autor postawić w ich sytuacji. Jesli troche poczyta to tę sytuacje zrozumie. Taką mam nadzieję. Pozdrawiam serdecznie. Ewan McTeagle
Rekomendowane odpowiedzi