Michał Kowalski Opublikowano 5 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 dla Kasi --- przystępuję do ciebie - w kartonowej koronie bo chciałbym rzecz bardzo jak do królowej napisać o tym że nienawidzę sopranowego banału lecz głęboko wyśpiewać przed majestatem nie potrafię o tym jak patetyczne są kolana lecz prosić przepraszać inaczej nie jestem zdolny o tym jaką wtórną metodą jest czerwona róża lecz wiem że twoja słabość do kwiatów daje nadzieję na kolejną szansę
Tali Maciej Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 miłość och jakie to piękne tylko nie piszmy o tym wierszy bo przeważnie nie wychodzą jakbyśmy tego chcieli, ale bardzo dobre na list dla Kasi lub sms ale nie on-line nisko się kłaniam i pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 5 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 :) w smsie się nie zmieści
Tali Maciej Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 ale w dwóch lub trzech na pewno się zmieści i wierz mi poskutkuje
Samo zło Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 nie, ja nie radzę tego wysyłać. mnie by taki sms zniesmaczył. pozdr.
Tali Maciej Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 sorki Pani Samo zło przecież Pani jest NON-STOP zniesmaczona Michał wysyłaj jest w tym tekście dużo uczucia i na pewno zrobi wrażenie
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 A mnie się spodobał i to bardzo, choć nie przepadam za białym. Na sms-a się nie nadaje. Ale gdyby tak zadzwonić do Niej, powiedzieć przez telefon... :)
Roman Bezet Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Utożsamianie autora z peelem... ;P Trzeba było nie grzeszyć. Ale wiesz co: nie wiem czy nie warto? ;) Gdybyś pobawił się tym banałem (z dystansem - o ile dasz radę ;) - to by było. A tak? pzdr. b
51fu Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Stachuriada 2005? Nieeeee. To już nie te czasy, nie ta wrażliwość odbiorców. Nie biorę. Pozdro. // 51
Rekomendowane odpowiedzi