Espena_Sway Opublikowano 28 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 smutna rzeczywistość świadkiem zdarzenia a wykęcona noga przyzwoitkąwcześniej czy później bez większego znaczenia nadszedł koniec lata mijają nieubłagalne prośby być może wysłuchanetak jak potok twoich s/z łów na nie kochającą *różankę
Espena_Sway Opublikowano 28 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 * różanka - gatunek ryby
stanislawa zak Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 wspólczuć? różance czy nodze?
Espena_Sway Opublikowano 28 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, i jednej i drugiej; pierwsza złowiona a druga w gipsie ;)
Ewa_Kos Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Wiersz podoba mi się ,bardzo zręcznie ujęłaś to,co się Tobie przydarzyło. Bardzo serdecznie pozdrawiam. E.K
Espena_Sway Opublikowano 29 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 heh dzięki za zrozumienie i komentarz, a co do zdarzenia to szczęście w nieszczęściu :P pozdrawiam wieczorem Espena Sway :)
Tali Maciej Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 fajny wiersz z pomyślunkiem ja takie lubie, jestem na tak nisko się kłaniam i pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 29 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za komentarz, cieszy mnie iż wiersz się spodobał pozdrawiam serdecznie wieczorkiem Espena Sway :)
Leszek Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Espeno Twoje wiersze przybliżają mi biel. Dziękuję i pozdrawiam Leszek
Espena_Sway Opublikowano 29 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Leszku dziękuję za komentarz i za to że wpadłeś. cieszę się iż moje wiersze tak na Ciebie działają pozdrawiam serdecznie Espena Sway
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Ciekawa forma, jak dla mnie ciekawsza od treści, co nie znaczy, że słabo. Przeciwnie - plus. pozdrawiam /Arek
Espena_Sway Opublikowano 29 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Arku dziękuję za komentarz i również serdecznie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi