Ona_Kot Opublikowano 28 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 no i dobrze. dobrze mi tak. mam już dosyć oddychania: tych ponurych „wdechów-wydechów”. przecież każdy to ma. bardziej lub płycej, głębiej lub rzadziej. och, chrzanię to całe człapanie wokół tematu. och, jak bardzo ja na to... czy posiadasz moc, czy jej używasz? jeśli tak, to po co? cele sobie rysujesz lub stawiasz. wyrastasz z nich jak z ubrań? więc chrzanię cię, jak to człapanie. jesteś tylko wokół. później nie ma nic. tylko dymanie oddychanie i tego typu bzdury. cholera, potykam się prawie co dzień o nawiedzone tobą wiersze i już. już, już mam pstryknąć, żeby zniknęły. pstryk. „nie możesz usuwać postów innych użytkowników”
Ona_Kot Opublikowano 28 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 interpunkcja i przerzutnie już są przemyślane. poczekam mimo wszystko na ostygnięcie dziękuję i pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ...te hiperbole no akurat w kontekście całego tworu pasują tutaj impulsywne wywalenie emocji tak to odczytuję a czy impuls był w procesie tworzenia adekwatny do każdego z wersu stworzyłaś taki obraz... pozdrawiam TomaszEK
stanislawa zak Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 od emocji aż kipi świetnie potrafisz ja ukazać! pozdrawiam plusem bez postu,
Ona_Kot Opublikowano 28 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och, taaaaak tak, tak, tak :D pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 28 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uduszę Cię więc, hmm? Złośliwcze mały, dobre, dobre, heheh Pozdrawiam/iza nie taki mały ;] pozdrawiam ps. duś duś duś, komentarzami mnie duś ;]]]]
Ona_Kot Opublikowano 28 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. noo, szkoda, że bez postu, ale plusem nie pogardzę :D wiadomo pozdrawiam :]
Ona_Kot Opublikowano 28 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. polecam "polecanie" pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 nie wiem sam Kocico, niby wszycho przemyślane itd. ale... chrzanię, człapanie - to po dwa razy, wg mnie nadają ślamazarną wymowę dla wiersza, czy już nie można podstawić bardziej wyszukanych słów? powtórzenia zamierzone co zresztą dobrze widać, ale mi to zupełnie nie leży. [u]mi[/u] końcówka ratuje dużo, ale nie wszystko, czytałem o wiele lepsze Twoje wiersze. pozdr.
Ona_Kot Opublikowano 28 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie jest wiersz ratunkowy ;] taka mała literacka złośliwość a, że lepsze, niewątpię pozdrawiam ps. dziękuję za czytanie :D
Gość Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 oryginalne . nie powiem ;) zasluzony plus napewno .
Rekomendowane odpowiedzi