Pan_Fei Opublikowano 25 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 gdy żegluję po moim placu statkiem w zaprzęgu motyli- chłopcy pogrywają w piłkę z czasem nawet kurz przestaje przeszkadzać a ja zaczynam dzielić pejzaże na dwa
kall Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 do ulubionych. niewątpliwie najlepszy wiersz, jaki dzisiaj przeczytałam :-) pozdrawiam kal.
Julia Valentine Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 świetny :) z estetyki przyczepię sie tylko do wysuniętej strofy - moim zdaniem to zupełnie niepotrzebne; a wiersz bardzo bardzo pozdrawiam serdecznie
Pan_Fei Opublikowano 25 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niziutko się kłaniam i dziękuję :) Serdecznie Fei
Pan_Fei Opublikowano 25 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Julio ;) co do tej strofy, to wiesz… czasem tak to „czuję”, póki co (jednak:) zostawiam ;) Pozdrawiam Cię Serdecznie Fei
Jaskółka Uwięziona Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 a ja dziele wypowiedzi moich przedmowcow - podoba mi sie ta lekkosc motyli , pozdrawiam :)
51fu Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Przede wszystkim pejzaże dzielone na dwa. To jest bardzo trafne. Pozdrawiam. // 51
Pan_Fei Opublikowano 25 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że zawitałaś pod moje wiersze:) Zapraszam ponownie ;) Serdecznie Fei
Pan_Fei Opublikowano 25 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Fu, mam skrytą nadzieję, że reszta też nienajgorsza ;) Pozdrawiam Cię Serdecznie Fei
Lady_Supay Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Fei, znów mi się przeczytało inaczej niż jest - "gdy żegluję / po moim palcu" Ale to nie umniejsza wartości.;) Tekst jasny, zrozumiały, wręcz prosty (nie prostacki). Chociaż z całości najlepsza ostatnia strofa. Strzał w 10. Pozdrawiam E.
Pan_Fei Opublikowano 26 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może to za sprawą Twojego ostatniego komentarza pod „nielotami”, tym razem postarałem się zrobić coś bardziej zrozumiałego ;) (patrz jak mną manipulujesz ;) Całkiem serio- uznałem, że w tym temacie nie ma co kombinować i postawiłem na prostotę i przejrzystość tekstu. Dzięki za odwiedziny :) Ps. A żeglowanie po palcu ( po liniach papilarnych ) rzeczywiście nie zmieniłoby zbytnio przesłania tekstu, jednak zostawię tak, jak jest, bo do swojego „placu” zawsze będę miał sentyment ;) Pozdrawiam Cię Serdecznie Fei
stanislawa zak Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 wiesz ,ostatnio właśnie coś czytałam o dzieleniu , Polacy uwielbiają dzielić a najbardziej włos na czworo, ale Twoje dzielenie ma sens! prostota i zmyślność, to super! pozdrawiam- ES.
Pan_Fei Opublikowano 26 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się niezmiernie, że się podoba, choć z tą prostotą to trzeba czasem bardziej ostrożnie niż z pozornym zagmatwaniem ;) Serdecznie Cię Pozdrawiam, dzięki, że mnie odwiedzasz :) Fei
Pan_Fei Opublikowano 27 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Izo, to zabawna sprawa, ale o ile dwie pierwsze strofy były już gdzieś w mojej głowie zanim zacząłem pisać ten wiersz, tak ostatnia wyszła nagle i niespodziewanie. Ale cóż, tak to już bywa, że w pisaniu rzadko kiedy można przewidzieć „jak to się skończy” ;) Martwię się natomiast ostatnio o to, że moje teksty stają się coraz krótsze. Kiedy zaczynam pisać, myślę sobie „to będzie coś wielkiego” a tymczasem wiersz za wierszem, wszystko u mnie zmniejsza swoje rozmiary. hmmm… zobaczymy jak to się skończy ;) Serdeczności Fei
Rekomendowane odpowiedzi