Jarosław_Wielgosz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Palcem długopisu jak Dekalog wyrzeźbiłaś litery w kamiennych kartkach przeczytawszy głazy słów zmiękłem jak Mojżesz podarłem tablice zmieniłaś mnie dłutem liter wyryłaś rowki w sercu. [sub]Tekst był edytowany przez Jarosław_Wielgosz dnia 19-10-2003 16:32.[/sub]
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 całkiem nieźle wyszedł ci Ten utwór! podoba mi się! Pozdrawiam
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja, niestety, nie jestem zachwycony. Ładnie napisane, ale to gorzka herbata. s.m.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Gorzkiej herbacie mówimy - nie!. "korale wspomnień", tutaj "kartki wspomnień" - za dużo wspomnień wprost wspominanych. Trochę więcej magii nie do końca odkrytej chciałbym tu znaleźć. Pozdr.
Jarosław_Wielgosz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przepraszam za to dosłowne słówko. Dziękuję bardzo za konstruktywną krytykę i już poprawiam. Jarek
Jerzy_Płonka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ogólnie nieźle, nie jestem ekspertem ale jeżeli już zaczęliście z tą herbatą to może tak "mniej kawy na ławę" i będzie jeszcze lepiej...
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zgrzytnęło mi tu "palcem długopisu (...)" nijak nie mogę tego długopisu tutaj pojąć! A tak, to fajne! Pozdrawiam Irena.
Rekomendowane odpowiedzi