agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 źrenic już nie ma zielone zbyt i chciwe krew tańczy w nich tango dnia powszedniego partner nie trzyma kroku - one rozbiegane lewa na prawą tak nie prawa na lewą wzrok gubi ostatnia takt takt takt takt wybija maszyna na szynach powoli ospale i tempo nadaje i tłoczy głów młoty zaskrzypią sypią materię niedbale bo jasno tak jasno na ciemnej świadomej nic nie mam do rytmu do taktu mam do powiedzenia że złamię go sobię jak życie, jak metrum ostatnia bzdura zagrała marsza po grzeb się w tym ja nie ja mam powodu fałszywą nutkę tanga znam złamaną głupią ...(finał nie został zapisany) ...(został)
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie będę pisał tego samego komentarza nie wiem który raz. Popraw tylko "sobię" i to wszystko :))) Pozdr. [sub]Tekst był edytowany przez Mirosław Serocki dnia 19-10-2003 08:53.[/sub]
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Agnieszko, kolejny wiersz, który o mnie, o tobie.... chyba nawet więcej nas tu jest... przepiękny tylko przykro, że boli... ze łamią się tancerzom często nogi.. bo parkiet śliski i buty... za ciasne.. pozdrawiam
winna--czerwień Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 O mnie on także... I czasem sukienka za długa... I przewrócić się łatwo... Pozdrawiam, Evelina
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bo jasno tak jasno na ciemnej świadomej nic nie mam do rytmu do taktu "mam do powiedzenia że złamię go sobię jak życie, jak metrum ostatnia bzdura zagrała marsza po grzeb się w tym ja nie ja mam powodu fałszywą nutkę tanga znam złamaną głupią " Kolejny do mojej kolekcji czytanych bez opamiętania. pozdrawiam - Mirka
Rekomendowane odpowiedzi