Tomasz Pietrzak Opublikowano 6 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Można by tak usystematyzować przechodniów (przecież człowiek pochodzi od Małpy) przyjmując kryteria czysto obserwacyjne jeden wchodzi do gardła jeden wychodzi z gardłalub jeden idzie znikąd donikąd jeden idzie stąd do tam może wtedy znajdzie się porządek w chaosie i rozpoznam twarze zmarłych
Piotr Sanocki Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Pomysł jest, gorzej z wykonaniem. Trochę za dosłownie. Wstęp jest najgorszy: "Można by tak usystematyzować przechodniów (przecież człowiek pochodzi od Małpy)" - jest tutaj liryzm? Ja go się dopatrzyć nie mogę :/ Pozdrawiam serdecznie
Tomasz Pietrzak Opublikowano 7 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 dziekuję za komentarz, co do początku i braku liryzmu, to jet to zamierzone, stąd chłodny wręcz 'definicyjny' początek pozdrawiam:)
Piotr Sanocki Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha! W takim razie dobrze odczytałem... ;) Pozdrawiam serdecznie
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 a mi się podoba takie pisanie pod prąd, no i ten wątek z Świetlickiego na końcu, już myślałem, że prócz mnie i kilku innych osób nikt stąd go nie czyta. zabiłeś cały liryzm i to jest piękne. ''jeden wchodzi do gardła jeden wychodzi z gardłalub jeden idzie znikąd donikąd jeden idzie stąd do tam'' - bardzo... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi