Dotyk Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 4 WRZEŚNIA 2005 od godz. 10.00 na wrocławskich Partynicach odbędzie się impreza plenerowa na okoliczność Dni Dolnego Śląska, organizowana przez Urząd Marszałkowski. Przy okazji– promocja mojego debiutanckiego tomu „Człap story”. Stoisko z książką oraz autorką będzie można nawiedzać przy ekspozycjach Strzelina wlaściwie do późnych godzin popołudniowych. Serdecznie zapraszam Dolnoślązaków i nie tylko - Mirka Szychowiak
Daniel Piaszczyk Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurka wodna grartuluję , pierwszym rzutem oka przeczytałem WYDALAM SIĘ - już chciałem pod 112 dzwonić :)
Julia Valentine Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 serdecznie gratuluję :-) utrwalam w pamięci tytuł i zaczynam szukać :-) pozdrawiam serdecznie
Piotr Sanocki Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Gratuluję! Szkoda, że tak daleko od Wracławia mieszkam :( Pozdrawiam serdecznie
drewniane palce Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 eh, ja równiez żałuje że nie moge być bo mieszkam za daleko :/. a książka będzie wydana w całym kraju? czy będzie ją można nabyć np w empiku? :) pozdrawiam i gratuluje.
Dotyk Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ksiązkę wysyłam jeśli ktoś mi poda adres na priv:)
Michał_Zawadowski Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ze zgorzelca mam za daleko.
Gość Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gratuluję i życzę wielu czytelników! a.
Quimeen Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Kurde fajna sprawa :) . Chciałbym mieć twoje wiersze. Jest w tomiku utwór " zgaśmy ten dzień" ? :) I ile ten tomik kosztuje :)?
Dotyk Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Jest, naturalnie:) w jaki sposob dostać ksiązkę - masz na priv:)
Rekomendowane odpowiedzi