Beata Michalec Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Blisko pionu wskazówki zegara Dziś szykuje się do przejścia w jutro Palcami zdejmuję z siatkówki Obrazy dnia minionego Układam z nich puzzle Dobrze wykorzystanych minut Wygasłe słowa Wypluwam na spodek Obok torebki z herbatą Długopis układa się Na ciepłych poduszkach palców Jeszcze próbuję go zbudzić do życia Daremnie Delikatnie wygładzam Prześcieradła zmęczonych myśli Dobranoc kobieto Już pora na sen
Czarna Perła Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 alez mnie sie podoba.....taki metaforyczny, ale całkiem zrozumiały...podobaja mi sie "przescieradła zmeczonych mysli mysli" pozdr.
Cody Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 przeczytalem raz,drugi, trzeci i ... radze albo powycinac pewne kwestie, bynajmniej nie pisac od nowa moja propozcyja: blisko pionu wskazówki zegara dziś szykuje się do przejścia w jutro --------- małe litery i małe pocięcie wersów, taki "długi" wers troche mi nie pasuje Palcami zdejmuję z siatkówki Obrazy dnia minionego Układam z nich puzzle Dobrze wykorzystanych minut ------- z tego bym zrezygnował, nie wprowadza nic nowego, a schematy psuja mi tu smak i pewne innowacje, ktore Pani wprowadziła wypowiedziane słowa znajduje na spodeczku obok torebki z herbatą -------- ot taka sobie zmiana, moze ja Pani uwzglednic lub nie. długopis układa się wśród poduszek na palcach nadaremnie budzić chce do życia delikatnie wygładzam prześcieradła zmęczonych myśli --------- to zostawiam, całkiem dobre! Dobranoc kobieto Już pora na sen --------------- puenta nijaka, radze czyms zaskoczyc, bo tu Pani pokazala, że to dobry wybór pojawienia sie wiersza w dziale dla początkujących. może:"kobieta powtarza swój rytm dobranoc dobranoc"
Beata Michalec Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Dziękuję za uwagi to " mój" wiersz, niemniej cieszę się , że sprowokował reakcję. Pozwolisz, ale mój długopis będzie się układał na poduszkach nie między nimi. Pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 A wg mnie zakończenie świetne. Jak cały wiersz. Będzie tylko tak krótko, bo kiepsko się czuje... pozdrawiam /Arek
Beata Michalec Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Dziękuję, chyba urosłam ze dwa centymetry. Przykro mi że samopoczucie nie takie jak byś sobie życzył.... Zdrowiej. Pozdrowionka
Samo zło Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ale to już było ale to już było ale to już było nuda serdeczności
Beata Michalec Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 może cię wreszcie uśpię pozdrawiam jak dzsiejszy wieczór...
Samo zło Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 diabeł...yyyy...zło nie śpi ;p
Beata Michalec Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 jesteś w błędzie.......to licho hihihi
Beata Michalec Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 tym razem się zgadzam najlepiej na stosie, wysokim .....
stanislawa zak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 i puść go z dymem kobieto! bardzo podoba mi sie twój wiersz kobieto!
Beata Michalec Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Dziękuję Ci. Kobieto.
Beata Michalec Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Baaaaaaaaaardzo dobra noc się zapowiada...
Beata Michalec Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 oczywiście.... nie ma to jak wesoła noc przy gorącym, trzaskającym ogniu... z miłą kompanią u boku:)
stanislawa zak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 acha, drugi raz już to mówię, nie zazdroszczę, mam tego po dziurki w... i nareszcze spoj , choć niedługi, papapapa
Zofia Honey Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całość mi się podoba, ale wers powyższy lekko przegadany. Niesie treści, które już są w pierwszym oraz dalszych. Zdecydowanie do ponownego przemyślenia jest ten fragment. Będzie to tylko z korzyścią dla wiersza Pozdrawiam Zofia
Rekomendowane odpowiedzi