alek Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Dziś wyrzuciłem serce przez okno I cóż Trochę mi zimno Lecz chyba pewniej stoję Może lepiej widzę Tak pięknie płonęło Jednak pomarańcz świetnie kontrastuje z granatem Mój demon bełkotał coś żałośnie Ba w końcu się do niego uśmiechnąłem Ale serce zabrało coś cennego Nie znalazłem pióra I tylko rano przechodząc się w deszczu Znalazłem kopczyk słów pożegnania Były świeże i był dla mnie Ale czy tylko
Confiteor Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 jak na te forum wiersz pewnie odpowiedni jak na mnie niestety nie zbyt dosłowny mało oryginalny temat pozdr
stanislawa zak Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Confiteor coś pewnie pomylił- "jak na te forum"- przepraszam ,co to znaczy? czyzbyś latał ponadpoziomowo? co do wiersza klimat ciekawy metaforki też ale możnaby zdjąć dosłowności i słowa- były świeże i BYŁ dla mnie - pomyśl! pozdrawiam
Confiteor Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chodziło mi naturalnie o wiersze początkujących do których oczywiście też się zaliczam aczkolwiek staram się sięgać wyżej co nie oznacza chyba że się wywyższam pozdr
Samo zło Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 myślę, że faktycznie byłoby lepiej gdybyś tego pióra nie znalazł. jak na te ;p forum do kitu, natomiast z tego co pamiętam Confiteor wcale tak ponadpoziomowo nie lata, oj nie, a teraz próbuje robić groźne miny, na które już nikt się nie nabiera . serdeczności
Confiteor Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zostałem skarcony i napełniam się pokorą pozdr
stanislawa zak Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 i słusznie, pochwalam!
Espena_Sway Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadzam się z tą opinią. Alku pokombinuj trochę z tym tekstem, będzie dobrze pozdrawiam Espena Sway
Rekomendowane odpowiedzi