wojt s Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 śpij wymyślę Ci sny płomienne oczy nocą nakryj opuszkami palców ukształtuję marzenia byś zawsze była jak dziecko motyla jutro rano poskromię Twe usta teraz śpij wymyślę Ci sny
Jajco Holenderskie Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Dzieciakowi tego nie zanucisz. I wybitne tyż nie jest. Ale muszę przyznać, że pewna pożądana błyskotliwość została tu zawarta. Jak na Dział Początkujących - jestem pod wrażeniem.
Samo zło Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 wstawaj wymyślę Ci zaraz zajęcie zaspane oczy przetrzyj opuszkami palców przemyj wodą byś mogła patrzeć jak jedziesz rolki to nie zabawka można kogoś uszkodzić więc umyj
Espena_Sway Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 jest motyw, wykonanie i może nawet ciekawie jest w niektórych miescach, ale jak dla mnie to zbyt wiele skojażeń z piosenką "Kołysanka" 'śpij zamknij oczy śpij śnij ... a ja będę twym aniołem twą radością smutkiem żalem będę gwiazdą na twym niebie będę zawsze obok ciebie ..." choć nie wiem, może to pod wpływem tej piosenki powstał Twój wiersz ? pozdrawiam serdecznie Espena Sway
wojt s Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Espena pierwszy raz słyszę o takiej piosence pozdrawiam w
Rekomendowane odpowiedzi