kall Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 zasuszam twoje gesty - czasem spoglądają spod sterty liści i krzyczą desperacja sięga zenitu - telegram -zdajesz się taki orientalny róża w zielonej butelce wciąż ma nadzieję - niech już zwiędnie! dobrze mi tu samejbez odbioru
Samo zło Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 do pierwszego fragmentu kursywą, potem przedobrzone. serdeczności
kall Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Samo zło, a masz jakieś może propozycje, co do zmiany? pozdrawiam kal.
Samo zło Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 mam:list w butelce zasuszam twoje gesty - czasem spoglądają spod sterty liści i krzyczą desperacja sięga zenitu - telegram -zdajesz się taki orientalny *** i dla mnie wszystko ładnie zgrabnie.
kall Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 hmm... muszę to przemyśleć. interesująca propozycja ;) pozdrawiam kal.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 hmm ciekawy eksperyment. jak najbardziej plusowy. pozdrawiam /Arek
Freney Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Zastanawiam się co ma do tego wszystkiego wschód; dalekość orientu? list w butelce zazwyczaj był z daleka; egzotyczność Wschodu? filozofia Wschodu? rozumiem, że to wnosi sporo znaczeń, ale wygląda na użyte nieostrożnie i ozdobnikowo. To niebezpieczne. Znajduję tu sporo emocji i rumieńców na policzkach wokół zasuszonych ludzkich więzi; w pisarstwie traktującym przede wszystkim o emocjach czuję się nader słabo, więc pozwolę sobie nie zabierać głosu. Sytuacja komunikacyjna telegramu wydaje się niezłym chwytem, przynajmniej dawno niewidzianym przeze mnie ;) Mimo wszystko najlepiej wspominam Twoje próby mitologiczne. :) F.
Rekomendowane odpowiedzi