Catalina Acosta Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Nie traktuj mnie Lekko Choć oszukałam Na wadze Problemu Odejmij Załamanie dłoni Od sumy przypadkowych Rozchyleń ud Słowo się rzekło Otwieram usta Obróć mnie Między palcami Pieczone jabłka pachną najpiękniej Jak muślin Zakłamanie
Catalina Acosta Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że Cię do siebie przekonałam. Cmok nieprzypadkowy, Cat
rumi Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 tytuł źle wróżył no i niestety jedynie muślin ładny - podział na wersy nieuzasadniony pozdrawiam rumi
Roman Bezet Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Wiersz wybitnie podniecający. Przeżyłem. Dziękuję. Cmok&koktail z miętą pzdr. b ;)
Catalina Acosta Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za wizytę. Moim zdaniem podział uzasadniony, pozdrawiam serdecznie, Catalina
Catalina Acosta Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, że Cię podnieciłam. ;-) Cieszy, że przeżyłeś - jest szansa na kolejną podnietę. Cmok poranny, Cat
vacker_flickan Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 mmm, szarlotka?:D pozdrawiam Karol;)
Catalina Acosta Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mmm - dobrze by było. Niestety, gotuję rewelacyjnie, ale nie piekę...chyba że jabłka... ;-) Cóż, jakieś wady baba mieć musi, haha! Cmok, Cat
Rekomendowane odpowiedzi