Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 je paznokcie ostatnią wypolerowaną część ciała spłaszczenie ust lustrem ucieka irysem byłym fotel z wydłubanym okiem siedzi cicho gryzie głowę ostatnią częścią może tęsknota jest pudełkiem ścian
Gość Ewa_Pawłowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 widze ze jesienny nastroj nie tylko mi sie udziela..czy to gluche stapanie chandry dajace sie slyszec w owych czterech scianach samotnosci jest odpowiednim wyjsciem czy moze powinno sluchac sie go wsrod?
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adasiu... ty wiesz, co.... ty wiesz, że białe szybko się łamią.... wiesz przecież.... a ja nadal kamienieję cisz tyle wokół mnie stąpam po nich i kiedy widzę jak ty pożerasz jak słuchasz zaczynam marzyć.... o nadziei dziekuję ci Adasiu
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tak tęskno się zrobiło, że aż ten fotel przyjazny się staje. I Twój wiersz również. Pozdrawiam [sub]Tekst był edytowany przez Tommy Jantarek dnia 08-10-2003 00:22.[/sub]
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adam... Celuloza może i jest ciężkostrawna, ale jak się ją dobrze pogryzie organizm powinien ją przyswoić...potem jest już tylko lepiej, albo ...”szpital”...niemniej nie umiera się od tego. ...w ostateczności ...papier ma tę zaletę, że dobrze się pali... ...pstryk i .... (wybierz tylko ogień) Wiersz zaliczyłabym, mimo wszystko, do działu bojownik – o- ... pozdrawiam Aneta [sub]Tekst był edytowany przez Aneta Paradysz dnia 08-10-2003 06:53.[/sub]
Patryk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adamie w tym wypadku tylko 3 słowa się cisną na moje usta....jest bardzo dobry. i jeszcze jedno poczuj się okradziony,bo zabieram to czekanie... do ulubionych ,z pozrowieniami PATRYK
Bartosz_Piątkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo dobry... znaczy poprawny... w formie... i co z tego ? skoro... zamysł jednak mało widoczny... bądź pozdrowiony ~bap
Rekomendowane odpowiedzi