MOD3 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 A ja mogę zafundować 'urlop', nawet dwumiesięczny. Jestem dziś bardzo rozrzutny! Kto chce?
Samo zło Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja chce! ja chce! tylko z uzasadnieniem;)
Patryk_Nikodem Opublikowano 11 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. yyyy a jakiego rodzaju to jest urlop? przydały by się hawaje albo jakieś lazurowe wybrzeże. no ewentualnie może być california.
jasiu zły Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja chce! ja chce! tylko z uzasadnieniem;) Lepiej nie proś o uzasadnienie, bo czeka cię tylko starczy uwiąd ;)
MOD3 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja chce! ja chce! tylko z uzasadnieniem;) Trzeba się postarać. A z uzasadnieniem, to może być kłopot :/ Otóż zależy on głównie od 'urlopowicza'. Ma ktoś może jakiś pomysł? Pustynia Sahara. Miejsce za 17 wydmą, całkowicie odizolowane od zgiełku dnia codziennego. Podobno piękne wschody słońca. Polecam!
Agnes Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i oczywiście bez dostępu do internetu:)
Patryk_Nikodem Opublikowano 11 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i oczywiście bez dostępu do internetu:) no cholera. a miało być tak pięknie.
Oscar Dziki Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 a może handel wymienny? MODowi mógłbyś dać za darmo w akcie altruizmu:>. wiesz co mam na mysli
vacker_flickan Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 można też w ramach urlopu (lub nie) udać się do MODystki podobno mają discount na poczucie humoru tzw gejzer znaczy się alboż inne gorące źródło, bijące pod ciśnieniem
MOD3 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bijące pod presją. A jest dostępna opcja Kup Teraz?
vacker_flickan Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bijące pod presją. A jest dostępna opcja Kup Teraz? nie jest za to żona MODna
Patryk_Nikodem Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 jak nikt nie dorzuca to sprzedaję za 7 zł. dostanę jeszcze urlop na saharze hehehe :D
Rekomendowane odpowiedzi