Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @jan_komułzykant jan_ko, od początku świata podoba mi się Twój avatarek, a pasuje do mojego cudaczkowego wierszyka - jakniewiemco. Fajnie Cię widzieć i czytać, dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)    
    • @Jacek_Suchowicz

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @APM   Piękny, wiersz - taki jak powrót do dzieciństwa na bosych stopach. "Odsznuruj świat" - świetna fraza, jakby dorosłość była za ciasno związanym butem , który trzeba kiedyś zdjąć.   Pozdr.
    • @Gocell ... gdyby tak było szybko życie by się skończyło   to ziarenka królów wybierają dzięki nim nimi zostają  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 
    • Napiszę Ci list.  Taki staro- dawny...urocze...  Kopertę i znaczek musisz namalować  oczami,  będą miały  powabny kształt.. Papeteria...soczysto zielona, albo nie ..raczej delikatna i biała jak opłatek..to zrobi wrażenie...  O czym pisać.                                           Widziałam motyla..Wirował w śród traw.Wszystko dobrze u      niego.Przynajmniej tak twierdzi.          Fajki znów podrożały, okropny ten system. .                                        Tęsknoty  stoją w kolejkach, cierpliwie a jak!                                                          Jest nowa wieża na  placu, internet  bujnie rozkwita .                                       Nie widziałam Boga..pewnie gdzieś się skrył , ostatnio nieśmiały ...        Odwiedziła mnie Jaskółka,ale nie chciała powiedzieć.                                     Deszczu jak na lekarstwo . Chmury przeniosły się za ocean .             Zostawiłeś kapelusz pomięty... Nie  wiem co robić z nim dalej .             Ogólnie to tyle u mnie.  Nakreśl mi kilka kółek jeśli poczujesz pragnienie ..    Całuję                                                  .Ps.Te kropki pachnące na dole to  kolorami tęsknące moje łzy..
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...