stanislawa zak Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 ściskając do bólu rożek miękkiego jaśka zamykam wspomnieniom ochotę na sen plączę wokół palca codzienności cholerną rutynę (uchylone okno - ) rozpięte skrzydła mamtegodość czekają (- smętne kwilenie sów) w pogotowiu myśli trzepocą znowu nie tą nadzieją (- mam się ich bać?)
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 czy powinienem napisać że się podoba...a może widzę jakieś nietakty..nie napewno jeśli nie widzę tego to jestem za słaby aby je dostrzec albo poprostu mam taki gust i podoba mi się twój wiersz...+
stanislawa zak Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Tomku! dzięki, ale gdzie ty widzisz nietakty? czyżbym znowu je popełniła?pozdra.
Vegga Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 bliski mi taki. trafia, a już najbardziej: "plączę wokół palca codzienności cholerną rutynę" pozdrawiam :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Hmmm... podoba mi się bardziej niż Twój ostatni wiersz i wogóle bardziej niż wiersze, które czytam tutaj ostatnio. A to dobrze :) pozdrawiam /Arek
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 właśnie o to chodzi ze nie widzę nietaktów...chodź troszeczke inwersja...hmmm...a jednak musiałem ubrać fartuch chirurga... zamykam wspomnieniom ochotę na sen ściskając do bólu rożek miękkiego jaśka plączę wokół palca codzienności cholerna rutyna w uchylonym oknie rozpięte skrzydła mamtegodość czekają jak by kwilenie sów myśli w pogotowiu trzepocą znowu nie tą nadzieją mam się ich bać... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
stanislawa zak Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 no, no no, całkiem całkiem lepsze od mojego, dzięki za wersje!!
stanislawa zak Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 vegga- dzięki za zabór!i podobną bliskość!, Arku! ty to potrafisz prawić miłe słówka- serdeczności ścielę!
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 czy to ma przewrotny sens...:>... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
stanislawa zak Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 tak uważasz, jestem tym razem przewrotna? pomyłka! to fakt. podoba mi się wersja!Twoja!
kall Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 stasiu. ciekawie. na temat. na plus. dzisiaj krótko pisze. zaraz ide spać. pozdrawiam. kalina
jasiu zły Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Nie, tylko nie ściskając do bólu! Ja delikatny jestem :)
stanislawa zak Opublikowano 7 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Jasiu, są miejsca bardzo wrażliwe... u jaśka i lubię je ściskać baardzo delikatnie.. hi hi Kall, dzięki! pozdrawiam milusio! Alter, też empatycznie! dzięki już bez obiekcji pozdrówka gorące!
Rekomendowane odpowiedzi