Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@KOBIETA

dziękuję Czarek za wszystkie serduszka:) nie chce mi się chodzić po wszystkich wierszykach niemądrych;) pozdrawiam Ciebie serdecznie:) 

@andrew

zawsze :) a wczoraj…byłam zmęczona po 12 h pracy:( dziękuję! 

@bazyl_prost

rozumiem Ciebie:) mi jest często niewygodnie ale rzadko się smucę:) raczej się złoszczę;) pozdrawiam:) 

@vioara stelelor

to jest wiersz z przeszłości:) byłam wtedy bardziej nastrojowa niż zmysłowa;) ale to był wyjątkowy dzień;) 

dziękuję

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

pozdrawiam Ciebie cieplutko:) 

@violetta

:) Kolczyk to tylko kolczyk! Zgubiłam w życiu tyle drobiazgów…nie mają żadnego znaczenia:) raz nawet auto zgubiłam serio ! Ale się znalazło ;) 

pozdrawiam Violetta:) i dziękuję! Jesteś moją kochaną Violettą! :) 

Opublikowano

@KOBIETA miło mi, a ja jestem osobą co znajduje dużo rzeczy:) a ja kupiłam sobie kolczyki kwiatuszki :) 13 w piątek dostałam pieniążki, przeznaczam na naukę języków:) a miałam tylko 5 zł na koncie, wypłata dopiero w kolejnym tygodniu:) jest dobrze, jestem szczęśliwa, mam co jeść :)

Opublikowano

@violetta

cieszę się Violetta ! Obyś nie była głodna! Ja akurat jestem osobą, która gubi …:( ale znajduje.

Z tym autem to było tak, że zapomniałam gdzie zaparkowałam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

wezwałam policję… i w trakcie przesłuchania przypomniałam sobie, gdzie zaparkowałam

Opublikowano

@KOBIETA białko trzeba jest, budulec ciała i myślenia:) to dobrze, że ktoś cię zmusza:) lubię pomidory na ciepło z tofu:) mogłabym to codziennie jeść :) kurczaka gotowanego jadłam prawie codziennie:) ale jem dużo warzyw świeżych i owoców:)