stanislawa zak Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 za mną etap gadulstwa naiwności słownej przy mnie słowa szarady symbole ziejące pustką efektownych wyrażeń dryfują w przestworzach próżni - myśli rzucanych na papier - enter obrazom głębi nadać imiona prawdziwe potrafię?
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 całkiem dobry kicz ;)...w sensie nie kiczu w kiczu sens jest mocny i ciekawy ;)
stanislawa zak Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 kicz w kiczu kiczem po kiczu? Tomku? samo zło? dzięki!za krótką treściwą wiadomość!
ot i anka Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 treścią nie zdziwię jak zwykle czasem zaglądam i zawsze (zawsze) się podoba ot i komentarz:)
Arena Solweig Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Już bez obawy lecz dla zabawy - pozwolisz na pewno na moje pięć groszy ? Bez żadnych pretensji nieefektownie ;) Pozdrawiam Arena za mną etap gadulstwa naiwności słownej przy mnie słowa szarady symbole pustka efektownych wyrażeń dryfują w przestworzach próżnią myśli rzucanych na papier enter głębi obrazów nadać imiona prawdziwe umiem?
stanislawa zak Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 oj, Areno! umiesz, umiesz! he, he -jak to mawia Wiktor, który odlatyje do ciepłych krajów! dzięi- fajne to!
stanislawa zak Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Julio, miło ci epowitać u progu dłłługiego łikendu!!!dzięki pozdra, ciepłe i zdrowe!!!
Rekomendowane odpowiedzi