KOBIETA Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @FaLcorN To prawda :) podobnie jak „ mądry mężczyzna” :) Hmmm …
FaLcorN Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @KOBIETA Problem zażegnany na linii — bioder.
KOBIETA Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @FaLcorN Ale nie na linii…” klatki piersiowej” … klękaj Kornel …;) zastanowię się;)
FaLcorN Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @KOBIETA Fantazja Cię ponosi.. Ja nie klękam.. nóżki podcinam i niosę gdzie chcę. Zgodnie ze sztuką przed Tobą nie da się już klęknąć :P
KOBIETA Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @FaLcorN Och … potrafisz mnie rozbawić:) chyba Ciebie;) No cóż… jesteś przekonany, rozumiem? O słuszności wyboru? Tak?
FaLcorN Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @KOBIETA Jakiego wyboru? Wybór związany jest z czynem, a nie ze słowem.
bazyl_prost Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @FaLcorN o czym ta dysputa się zastanawiam nudzi mi się i bym pogadał 1
violetta Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @bazyl_prost człowiek ma stare ciało, a młodą duszę:) 1
FaLcorN Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @bazyl_prost O co tu może chodzić, hmm Nie jest to rozmowa kupię, sprzedam. Bardziej dam, wezmę. 1
FaLcorN Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @bazyl_prost Dodawaj znacznik do odpowiedzi. Przecież gramy, a Ty kibicujesz, z tego co widzę.
bazyl_prost Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @FaLcorN Ja jak głupi słucham waszych piosenek 1
FaLcorN Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @bazyl_prost Dobrze, że tej jednej nie usłyszysz. ;) 1
KOBIETA Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @FaLcorN no właśnie:) Bazyl …dostrzegam, że serial Ciebie zaintrygował …:) ? 1
bazyl_prost Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego (edytowane) @KOBIETA pasuje do kilku dramatów ale dzisiaj wyjątkowo się nie klei @bazyl_prost wiosna wybuchła mi prosto w twarz, z nosa leci mi krew @KOBIETA Edytowane 12 Lutego przez bazyl_prost (wyświetl historię edycji) 1
KOBIETA Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @bazyl_prost :) no cóż…my sami do końca nie wiemy…dlaczego się nie klei …;) i co;) Prawda Kornel? ;)
bazyl_prost Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @KOBIETA JAsnorzewska napisała o Madzi, MArs nie zabił matki, to raczej torcik urodzinowy
FaLcorN Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @KOBIETA Ważne, że na priv się klei, tu nie musi. Hmm.. za dużo przekąsu zaburza chemię. 1
Rekomendowane odpowiedzi