KOBIETA Opublikowano 9 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego @FaLcorN nie będziesz mi rządzić Kornel :) sam siebie poznawaj ;) rzęsy mnie bolą! Znowu będę płakać :( jak tak można? Doprowadzać do łez ? ;) @Radosław znowu będę płakać Radosław :( zima. Tak zrezygnuję . Myślę, że zamienię na coś w stylu…odwieczny koszmar ;) 2
FaLcorN Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego @KOBIETA Rządzić nie muszę, ale na głowę sobie wejść nie dam. Paa ;* 1
violetta Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego @FaLcorN jutro będzie powtórka z rozrywki:) 1
FaLcorN Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego @violetta Dogrywka rozgrywki dla rozrywki? 1
KOBIETA Opublikowano 9 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego @FaLcorN czy ja wchodzę Tobie na głowę? Kornel…:) 1
KOBIETA Opublikowano 9 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego @FaLcorN Lubię to Kornel…i nigdy nie przestanę:) śnij spokojnie:) dziękuję:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
FaLcorN Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego @KOBIETA Do głowy, na głowę nie dasz rady. 1
KOBIETA Opublikowano 9 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego @FaLcorN wiem …i dlatego tak mnie denerwujesz;) :) @FaLcorN wzajemnie :) 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @KOBIETA Od dawna utwierdzam się w przekonaniu, że kobiety piszą o uczuciach, czy uniesieniach, zupełnie inaczej, niż mężczyźni, co widać w tymże utworze idealnie. 1
KOBIETA Opublikowano 11 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @Wędrowiec.1984 To prawda :) ja i tak staram się kontrolować…uniesienie ;) dziękuję , pozdrawiam Wędrowiec :)
Rekomendowane odpowiedzi