Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Stary_Kredens Opublikowano 14 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia moja codzienność jest całkiem niezła po przespanej nocy miły poranek w ciepłym domku obiadek popołudniowa kawka flat white z ekspresu ciasteczka bez strachu o utycie potem stosowna kolacja (a co tam na wybieg na pewno nie pójdę) nikt nie chciałby i ja też co za szczęście klarowna sytuacja bez zbędnych ambicji i niepokojów w ciszy własnego pokoju doświadczam świętego spokoju i nic więcej teraz nie napiszę mam zamiar wczuć się wsłuchać w tę spokojną sytą zimową ciszę a co? 11
APM Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia Gratuluję tak fajnej codzienności. Napisałaś tak zachęcająco, że nic tylko naśladować!
Stary_Kredens Opublikowano 14 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia @APM są takie chwile i trzeba się nimi delektować, dopóki są. Dziękuję za czytanie , polubienie i komentarz Pozdrawiam serdecznie kredens
Marek.zak1 Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia Święty, miły spokój, już nic nie trzeba. Jak do tego budżet się spina i nic nie boli, to już blisko szczęścia. Pozdrawiam.
KOBIETA Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia @Stary_Kredens spokojna, syta zimowa cisza…:) za tym właśnie tak bardzo tęsknię.! a co :) ślicznie! Pozdrawiam:)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia @Stary_Kredens Lubię taką zwyczajność - bez patosu, bez ambicji, z wyczuwalnym dystansem. Bardzo cichy, a przez to wyrazisty tekst. Pozdrawiam
Stary_Kredens Opublikowano 14 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia @KOBIETA tak, najczęściej tęsknimy za spokojem. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam Kredens @Marek.zak1 @Marek.zak1 bardzo blisko szczęścia,a może i całe szczęście Dziękuję i pozdrawiam serdecznie kredens @Andrzej_Wojnowski dzięki Pozdrawiam serdecznie kredens 2
Starzec Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia @Stary_KredensA kto wyspanemu zabroni ? :) Super wiersz. Pozdrawiam:)
Stary_Kredens Opublikowano 14 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia @Starzec pozdrawiam serdecznie również i dzięki za czytanie Kredens 1
violetta Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia @Stary_Kredens też kocham święty spokój:) 1
andrew Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia @Stary_Kredens sielanka usypia nie widać kolorów życia ognia zdarzeń Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 1
Berenika97 Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia @Stary_Kredens To "a co?" na końcu jest genialne. Ciepło o zwyczajnym, spokojnym życiu. Serdecznie pozdrawiam. :)) 1
Stary_Kredens Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia @andrew pośrodku ognia chce się sielanki , pośrodku sielanki chce się ognia Również pozdrawiam kredens @Berenika97 dzięki za czytanie i miły komentarz Pozdrawiam serdecznie kredens @Starzec dzięki za czytanie i sympatyczny komentarz pozdrawiam serdecznie kredens 2
Nata_Kruk Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kredensie... tak trzymać.!
Stary_Kredens Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia @Nata_Kruk postaram się o ile się da! Pozdrawiam serdecznie kredens 1
Wiechu J. K. Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Stary_Kredens A pewnie, że tak! Zauważyłem ostatnio niespotykaną rzecz: ciasteczka unikają mnie, chyba obawiają się utycia. Pozdrawiam z uśmiechem :)))
Rekomendowane odpowiedzi