Poezja to życie Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu Zły do szpiku kości Przychodzę i odchodzę Ptaki nie śpiewają już Coraz bardziej Zaciśnięte pięści I tylko krew i sperma Na podwiązce 1
Konrad Koper Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu @Poezja to życie Zastanawiam się ...
widelec Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu nie spodziewałem się końcówki mocne 1
Stary_Kredens Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @Poezja to życie czemu akurat na podwiązce zwłaszcza że się dziś ich nie używa Kredens pozdrawia
Poezja to życie Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @Stary_Kredens A tak mi wena podpowiedziała. Niektóre kobiety jeszcze używają. Np w wiadomych filmach się zdarza:)
Stary_Kredens Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @Poezja to życie no właściwie może być. To wiersz o Tedzie Bandym? Napisałam po polsku bo nie chce mi się szukać poprawnej wersji . Przepraszam Pozdrawiam raz jeszcze Kredens
Rekomendowane odpowiedzi