Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano Czwartek o 10:27 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 10:27 (edytowane) kiedy w duszy ci niedobrze wiersz nagrodzi ci to szczodrze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane Czwartek o 10:38 przez Leo Krzyszczyk-Podlaś (wyświetl historię edycji) 5
Marek.zak1 Opublikowano Czwartek o 10:35 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 10:35 @Leo Krzyszczyk-Podlaś Czy szczodrze nie wiem, ale trochę może tak. Pozdrawiam. P.S. niedobrze 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano Czwartek o 10:39 Autor Zgłoś Opublikowano Czwartek o 10:39 (edytowane) @Leo Krzyszczyk-Podlaś ojej, no pewnie! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odpozdrawiam Edytowane Czwartek o 10:40 przez Leo Krzyszczyk-Podlaś (wyświetl historię edycji)
Alicja_Wysocka Opublikowano Czwartek o 10:52 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 10:52 @Leo Krzyszczyk-PodlaśZależy jaki wiersz, ale raczej tak. 2
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano Czwartek o 13:39 Autor Zgłoś Opublikowano Czwartek o 13:39 @Berenika97 @Alicja_Wysocka @Leszczym dziękuje z przeczytanie 1
Leszczym Opublikowano Czwartek o 13:40 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 13:40 @Leo Krzyszczyk-Podlaś Ale który własny, czy cudzy? :) 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano Czwartek o 13:45 Autor Zgłoś Opublikowano Czwartek o 13:45 (edytowane) @Leszczym zależy od potrzeb i nastroju (chyba) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Alicja_Wysocka jestem pewien! Edytowane Czwartek o 13:48 przez Leo Krzyszczyk-Podlaś (wyświetl historię edycji) 1
Leszczym Opublikowano Czwartek o 13:48 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 13:48 @Leo Krzyszczyk-Podlaś No ba i od osobowości autora również (chyba) :)) 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano Czwartek o 13:55 Autor Zgłoś Opublikowano Czwartek o 13:55 (edytowane) @Leszczym kiedy w duchu mi jest źle do czytania coś mnie prze do pisania też popycha ta potrzeba moja cicha Edytowane Czwartek o 13:58 przez Leo Krzyszczyk-Podlaś (wyświetl historię edycji) 1
Leszczym Opublikowano Czwartek o 13:57 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 13:57 @Leo Krzyszczyk-Podlaś O widzisz i tak doszliśmy do 4 wersów Twojego mini i one mają sens, mają naprawdę :)) 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano Czwartek o 13:59 Autor Zgłoś Opublikowano Czwartek o 13:59 @Leszczym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano Czwartek o 14:00 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 14:00 @Leszczym @Leo Krzyszczyk-Podlaś po edycji nawet do sześciu :) 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano Czwartek o 14:04 Autor Zgłoś Opublikowano Czwartek o 14:04 @Leszczym czyli to już prawie fraszka 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @piąteprzezdziesiąte dziękuję za przeczytanie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi