SweetDreams Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 przeanalizowany geometrią wykresów kreślę kanciaste sinusoidy – paranoja ołowianych linii naszkicowanych na atramentowej szachownicy panie profesorze mam symetrię pomiędzy lizustwem a okresowością
Paulina Bitner Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 przepełnione nienawiścią, więc nie mogę zarzucić braku uczuć ;) jednak czegoś mi brakuje. Próbuj dalej :D Powodzenia!
Samo zło Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 e...nie mam zdania, ale jak już dajesz te przecinki to się zasad trzymaj. serdeczności
Lisa Wonderful Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zamiast niego mieć wazelinę w tyłku. ---- jedyny wers, psujący efekt. ale wizja jak najbardziej ok. dostrzegam talent, ale autorowi trzeba jeszcze czasu.
SweetDreams Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Widzicie błędy, cieszę się tylko może dajcie jakieś wskazówki jestem, dopiero w pierwszej klasie technikum
SweetDreams Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 No fakt lepiej bez tej durnej końcówki :D
stanislawa zak Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 i klasa?, nieżle, pozdr.
mad lene Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 no ładnie ładnie :) i kogo ja tu widzę :)) pozdrawiam na "emigracji" ...
SweetDreams Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe na nieszulfadzie, beju, tu pewnie jeszcze gdzieś się spotkamy widać, że rodzinka
Luthien_Alcarin Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 wg mnie przydałby się podział na strofy, tzn dokonałam takowego i duzo lepiej mi sie czytało:) a tekst dość ciekawy więc daje + Pozdrawiam Agata
Lisa Wonderful Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Teraz się bardziej podoba. W tych wierszach widzę coś ze swoich. Nie wiem co. Stopień rozwoju twórczego?
Rekomendowane odpowiedzi