Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@violetta Nie wiem Wiolu, czy mnie dobrze zrozumiałaś. Nie mam intencji się chwalić. Z nielicznymi mam tu bliższy kontakt, interesów z nikim. Ludzi jest na forum wielu, nie sądzę, żeby ktoś śledził moje życie na podstawie wierszyków. I nie piszę, żeby ludzi zazdrość ogarnęła. To absurdalne. Po co mi to? 

Za to życzę: świata olśnień i głębi, i żebyśmy się spotkali za rok. Olśnienia, zrozumienia świata i ludzi jest pragmatyczne, ma wpływ na jakość życia/relacji każdego z nas. Pozdrawiam z 2026, bb

• beta_b zmienił(a) tytuł na Olśnień Wam życzę i do siego roku
Opublikowano

@beta_b Jakie piękne podsumowanie roku! Czuć w tych słowach prawdziwą dojrzałość i wdzięczność za proces, przez który przeszłaś. Szczególnie porusza mnie ta metafora z puzzlami - czasem trzeba lat, żeby zobaczyć cały obraz.

Niech kolejny rok przyniesie

Jeszcze więcej takich chwil,

Gdy rozumiesz, czujesz, wiesz już ... 

Wszystkiego Najlepszego! :) 

Opublikowano

@beta_b Cieszę, się, że ten rok był dla Ciebie łaskawy, ciekawy, że wiesz więcej o świecie i sobie samej, i że ta wiedza pomogła. Bardzo mi się podoba przedstawienie tego w wierszu, a Twoje wiersze zawsze chętnie czytam, bo są o sprawach ważnych, fajnie napisane i też ciekawe dla czytelnika. Życzę najlepszego roku z najlepszych i do zobaczenia:). Pozdrawiam serdecznie. Marek  

Opublikowano (edytowane)

@beta_b Beato cieszę się, że udało się Cię sporo osiągnąć i masz wspaniałe towarzystwo:) ogólnie dużo mogłabym opowiedzieć o ludziach czytając ich wiersze, to skarbnica wiedzy:) u mnie jest co roku coraz gorzej, że zdrowiem podupadam, wiosną i latem jeszcze żyję. Dzisiaj poćwiczyłam trochę delikatnie, ale sypię się.

Edytowane przez violetta (wyświetl historię edycji)