Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2025 (edytowane) Każda bajka baśń legenda jest dla mnie jak kolęda której słuchać uwielbiam złote chwile z nią spędzam Chwile które czasu nie mierzą w czar magię i zaklęcia wierzą chwile wesołe ciepłe i miłe mające w sobie tajemnic tyle Dlatego mimo mojej dorosłości tkwi we mnie coś z dziecinności która fantazji się nie boi która czasem łezkę uroni Z okazji świąt Bożego Narodzenia wszystkim którzy lubią poezje życzę spokojnych miłych chwil przy świątecznym stole - Edytowane 25 Grudnia 2025 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 3
FaLcorN Opublikowano 25 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2025 @Waldemar_Talar_Talar Podoba mi się, na gwiazdkę podarowałbym Ci interpunkcję bo trochę mi jej brakuje. Pozdrawiam! Wesołych Świąt!
Lenore Grey Opublikowano 25 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2025 @FaLcorN Hej! Istnieje coś takiego jak wiersz wolny — w którym nie ma interpunkcji Współcześnie dość dużo osób tworzy takie wiersze :^) 1
FaLcorN Opublikowano 25 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2025 @Lenore Grey W porządku, ten wiersz z interpunkcją byłby lepszy. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2025 @huzarc - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi