Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Matematyki i fizyki też bywają różne.

To co jest prawdą w jednej przestrzeni w innej już nią nie jest.

Przykładowo, w przestrzeni euklidesowej dwie proste równoległe się nie przecinają, w nieeuklidesowej jak najbardziej.

Zasadnicza różnica prawda? 
Im więcej wiedzy, tym więcej wątpliwości.
Stara prawda znana już starożytnym.

Opublikowano (edytowane)

@FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz. 

@FaLcorN TAk, ale schody mogą być w dół, wolność w końcu. Jest, czy jej nie ma? I kolejne pytanie, musisz być serio, kompletnie serio, czy nie musisz? Ja z tych co uważają, że kompletnie nie musisz. @Berenika97 Zgadzam się z Tobą, często nawet, ale my sobie robimy w teorie, a świat chce ciebie widzieć za kratami. I to robi i już. Tu nie chodzi o żadne czyny, intencje i najróżniejsze, chodzi o to gdzie chce ciebie widzieć. Jak chce nie obronisz się, a ja akurat i tak jestem w miarę dobrym obrońcą. 

@Jacek_Suchowicz Są różne prawdy. I ja mam swoją prawdę. I mam prawo mieć takową. 

@Rafael Marius Tak, owszem i tak jest. 

@Rafael Marius Czyli prawdy nie ma i jest zabawnie :) No i super, w to mi graj :)

Edytowane przez Leszczym (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

@Leszczym

Mogą być i schody w bok ze wzniosem, jak spod mikroskopu. Zrozumiałem, że chciałbyś jednak w górę, dlatego rozsypałem takie, a nie inne słowa.

Najpiękniejsza w życiu jest wolna wola i jej konsekwencje. Życzę szczęścia w drodze, powodzenia i pozdrawiam.