Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano Sobota o 13:35 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano Sobota o 13:35 świat jest porąbany ma krzywe zakręty nie wstydzi się kurew Boga ma gdzieś ale to mój świat muszę go szanować nie mogę wyśmiewać bo może w pysk dać świat jest jaki jest trzeba płakać i się śmiać jedyny w kosmosie nie powtarza się jedyny taki gdzie można pluć i kraść wulgaryzmem się cieszyć dupy komuś dać 8
truesirex Opublikowano Sobota o 13:55 Zgłoś Opublikowano Sobota o 13:55 Zaintrygował mnie tytuł, lubię takie bezpośrednie teksty!!
Christine Opublikowano Sobota o 15:12 Zgłoś Opublikowano Sobota o 15:12 @Waldemar_Talar_Talar nie rozumiem dlaczego użyłeś wulgaryzmów, mam nadzieję że w tytule masz na myśli mężów, ojców, którzy oszukują, zdradzają i zarażają swoje żony różnymi chorobami - dla mnie to są prawdziwe ku.....y. To popyt generuje podaż. Te kobiety nie kłamią - nie udają,że są kimś innym. Często stają się bez własnej woli. 1
bazyl_prost Opublikowano Sobota o 21:00 Zgłoś Opublikowano Sobota o 21:00 @Christine ale przywaliłaś , wolę brzydkie słowa
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - fajnie że lubisz - czasem trzeba ostro - Pzdr. Witaj - wiem że te wulgaryzmy nie popsuły wiersza i jego myśli - czasami tak piszę - wybacz mi - Pzdr.serdecznie. Witam - miło że czytałeś - dzięki - Pzdr. @Leszczym - @Wakss - @KOBIETA - dziękuje - 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu @Wiechu J. K. - dzięki - 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu @Adam Zębala - dzięki -
aniat. Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu Mnie wulgaryzmy nie uraziły. Świat też taki jest i żeby przedstawić tą gorszą stronę nie można go podkolorowywać. Lubię takie oczywiste teksty.
Christine Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) @bazyl_prost Nie przywaliłam, tylko przedstawiłam swoje myśli po przeczytaniu wiersza.Pozdrawiam. @Waldemar_Talar_Talar Rozumiem to, to Twój wiersz i Ty jesteś odpowiedzialny za słowa. Ja jestem tylko czytelnikiem. Pozdrawiam. Edytowane 14 godzin temu przez Christine (wyświetl historię edycji)
Christine Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu @aniat. Ludzie są różni i różnie reagują na wulgaryzmy. Ciebie chyba pobudziły do napisania komentarza pod wierszem, dwoma wierszami, bo do tej pory , przynajmniej od miesiąca tego nie robiłaś. Dlatego należą się gratulacje Waldemarowi, że pobudził Cię do działania. A skoro uważasz, że gorszej strony świata nie należy podkolorowywać, z czym się zgadzam, to jest jeszcze proza na ten temat, a oczywiste teksty znajdziesz w dziale "reportaże". To tylko taka podpowiedź. Pozdrawiam. :)
Leszczym Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu @Waldemar_Talar_Talar Wróciłem, zajebisty wiersz !! 1
aniat. Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu @Christine Ale tu raczej nie ma obowiązku pisania komentarzy, chyba że coś przeoczyłam w regulaminie. Dziękuję za czujność. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cieszy mnie twój komentarz - dzięki - Pzdr. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu @Ewelina - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi