Amber Opublikowano 16 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2025 @Gosława Reniu utrwalasz obraz Anny bez zbędnych gloryfikacji. Stała się ona dla nas świadectwem rzeczywistości. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gosława Opublikowano 16 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2025 @Alicja_Wysocka jak tak dalej pójdzie to będzie mi najbliżej do wiedźmy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Amber moja Anna chyba jest tak bardzo skomplikowana że jeszcze nie raz o niej napiszę @Berenika97 @Berenika97 no i znów się zachwycam komentarzem Wiesz że Twoje słowa jak by zapisać tworzyłyby cudnego snuja o życiu dziękuję pięknie @Alicja_Wysocka jak tak dalej pójdzie to będzie mi najbliżej do wiedźmy 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2025 @GosławaKażdemu idzie dalej :) Szkoda się zamartwiać.
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2025 U nas o czymś, co zginęło, albo czego nie można znaleźć, mówiło się, że wsiąkło. Fajny klimat. Pozdrawiam.
Gosława Opublikowano 7 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2025 @Sylwester_Lasota dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi