Michał Ziemiak Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Jaś i Małgosia muszą dorastać makroekonomicznie toteż piaskownica trąci kiszką rżą świetliście ruchome piaski multimediów perwersję klepsydr też pokonano cyfro grafem po zburzeniu zamków i egzekucji foremek obnażymy Sawyera i tego od komet prowokatorzy wieku przedprodukcyjnego *** a na piąte urodziny dostaniesz segregator
Michał Ziemiak Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Witam! Cóż - zabawy sensem wciąż trwają ;-) Tramwaj, drzewo, a teraz piaskownica... Wszystko co "drży" za oknem! Czekam na wasze komentarze ;-) POZDRAWIAM!
Michał Ziemiak Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Julio i Aniu - dziękuję! Cieszę się, że "zabawa w piaskownicy" was do siebie przekonała ;-) Izo - ano parafrazując Pansy "jak już było "a" to teraz trzeba napisać "b"" ;-) Staram się bawić słowem i jego sensem - czerpię też z waszych pomysłów na "słowo-łamanie" ;-) A "Piaskownica" to też takie lekkie nawiązanie do mojej "Poprzeczki", która pojawiła się tu kilka miesięcy temu ;-) POZDRAWIAM!
stanislawa zak Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 bardzo [podoba mi się puenta - na piąte urodziny dostaniesz segregator- żeby uzupełnić dodam- na 50 zafundujesz se agregator( ostatnio satyra w krótkich porteczkach się mnie trzyma)wiersz czytam enty raz i nie mogę potraktować go poważnie, , jestem na bardzo!pozdrawiam fontanną humoru.
Michał Ziemiak Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe - "se agregator" na pięćdziesiątke - już świta pomysł na epilog ;-) Odebrałaś wiersz tak jak chciałem - ironia i trochę łamańców ;-) Cieszę się, że pisadło przypadło do gustu ;-) POZDRAWIAM!
ot i anka Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 no i proszę ile radości z jednego wiersza!:) aż miło patrzeć:) pozdrawiam wieczorową porą(brunetka):)))
Michał Ziemiak Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano dzięks - czasami warto wkurzać się na dzieciaki "wydzierające" się za oknem - bywa ciekawie ;-) POZDRAWIAM! PS. Blondyn wieczorową porą ;-)))
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 we łbach dzieciom mieszają, tu widzę apokalipsa w piaskowcnicy ;) chodzi o to aby się nie dać! 'perwersja klepsydr' - najsmaczniejsza brunet wieczorową porą ;)
Michał Ziemiak Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mi te dzieciaki we łbie mieszają, jak się tak drą za oknem ;-) A tak serio to masz rację: nie dać się, bo wcale ni musi być tak śmiesznie... Dzięks za koment! POZDRAWIAM!
51fu Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 A jednak da się jeszcze coś napisać na ten temat, i to w naprawdę inteligentny sposób. Klamrowe dwuwiersze jak dla mnie najlepsze, ale i całość przypada. Spojrzenie nieco satyryczne, humor gier słownych całkiem na miejscu. Nadto enterowy sposób przekazu to na razie jedyny zarzut, jaki mogę z siebie wykrzesać. Pozdrawiam. P.S. Tytuł wystrzałowy!
Michał Ziemiak Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe - powiem nieskromnie - jak brakuje słów to jest dobrze ;-) A co do alfabetu - na jak na razie mam kilka pomysłów - pewnie się cosik z tego urodzi ;-) POZDRAWIAM!
Michał Ziemiak Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięks za powyższe! Co się tyczy tego "enterowania" - jakoś mi weszło w krew, że w utworach skąpych w słowa, zawsze stosuję taką wersyfikację ;-) POZDRAWIAM!
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Mi się bardzo podoba... jest w tym coś, co i ja czuję, co mnie niepokoi... jestem bardzo na tak :) pozdrawiam /Arek
Rekomendowane odpowiedzi