EsKalisia Opublikowano 29 Października Zgłoś Opublikowano 29 Października Lubię niedosypiać lubię jak coś mnie boli. Dostrzegam tylko dwa stany: wysiłek i nagroda 5
Deonix_ Opublikowano 29 Października Zgłoś Opublikowano 29 Października O, kurczę, wyznanie masochistki :) Ciekawe, może nawet tak się lepiej żyje... Ale ja chyba jednak jestem bardziej sadystyczna ;p Pozdrawiam :) Deo
EsKalisia Opublikowano 29 Października Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października @Deonix_ Te dwa wersy mogłam usunąć, ale od bólu się nie ucieknie, lęk tak fajnie otula ;-P ;-P oczywiście, że jestes bardziej sadystyczna, bo ja w ogóle jestem nijaka, we wszystkim mam umiar
Deonix_ Opublikowano 29 Października Zgłoś Opublikowano 29 Października Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I niby przez to jesteś nijaka? Bez przesady, oprócz skłonności sado-maso, które ma rozwinięte każdy (chociaż na różną skalę), to jeszcze pewnie znalazłoby się coś, co Ciebie wyróżnia ;p
tie-break Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zasadniczo to życie można sprowadzić do tego, co piszesz, bo jakby nie patrzeć, każda aktywność człowieka ma służyć osiągnięciu jakiegoś celu, mniej lub bardziej odległego w czasie. Myślę sobie jednak, że szczęśliwym ludziom udaje się jak najczęściej o tym zapominać. ;)
Adam Zębala Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października Krótko lecz na temat takie lubię 1
EsKalisia Opublikowano 5 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada @Adam Zębala . @tie-break Insynnujesz, że jestem nieszczęśliwa?;) Może trochę. Ten cały portal sprawił że mam rozbuchane ego, które i było tak nie małe. Moja wysoka świadomość tego daje poczucie izolacji i unieszczęśliwia @Deonix_ Może to, że mówię o sobie nijaka mimo że jestem jakas ;p Pozdrawiam:)
Wiechu J. K. Opublikowano 15 Listopada Zgłoś Opublikowano 15 Listopada @EsKalisia Rozumiem bardzo dobrze te wysiłki i nagrodę. Pozdrawiam! Odbieram to w ten sposób: Osoba choruje powiedzmy fizycznie i robi co może aby się z tego stanu wyrwać. 1
EsKalisia Opublikowano 16 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada @Wiesław J.K. Dziękuję! Bardzo dobrze to rozumiesz. Również pozdrawiam, xD 1
Rekomendowane odpowiedzi