Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 spragnione słońce pije przez rurkę moją miętową chęć do życia chłodne opanowanie je łyżką do lodów - jestem deserem kolację zje księżyć
Michał Ziemiak Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Klimat wiersza w sam raz na dzisiejszą toruńską pogodę ;-) Ciekawie zbudowany "upał" na wierzchu, a wewnątrz jeszcze lepiej! Czyli krótko i na temat! POZDRAWIAM!
stanislawa zak Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 wiesz to chłodne opanowanie- cycus; ale- jestem deserem - nie! kto by tam jadł taki kościsty deser(hi hi). reszta na plus!
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 krótko i na temat jak napisał Michał, uwielbiam nieprzegadana wiersze!
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Michale - no faktycznie, wiersz napisałem dzisiaj wracając ze szkoły w autobusie, w którym było chyba ze 100 stopni :/ Izo - hm Tobie średnio pasuje mięta, innym to się podoba, więc chyba rzecz gustu, ale dziękuję, że mimo wszystko Ci się podoba. Jay Jay - :) ja też nie lubię przegadanych Pansy - cieszę się, że Ci się podoba gra słów... dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze /Arek
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wiesz... Tak jak pisałam: 'nie do końca' pasowała mi ta mięta, ale wróciłam tu, do Twojego wiersza, chyba inaczej. Mięta - bez 'ale', wycofuję zeznania;) Pozdrawiam/iza :D
Paulettta Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 mięta mi nie pasuje, najpierw pomyślałam sobie,z e jest ok bo może chodzi o taką świeżą chęć do zycia, ale potem to chłodne opanowanie, i troche namotałeś:) pozdrowienia
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) interpretuj jak uważasz... nie będę nikomu nic narzucał
Paulettta Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 wiem wiem, ale mała podpowiedz o co chodziło autorowi z tą miętą a potem chłodnym opanowaniem? ale ogólnie wiersz jest ok.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 miętowa chęć... - hm... kiedy jestem szczęśliwy, chce mi się żyć, czuję siłę, "świeżość" chłodne opanowanie - kiedy jadę zatłoczonym autobusem, a temperatura wzrasta powyżej 30 stopni, potrzebne jest chłodne opanowanie
Rekomendowane odpowiedzi