Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Października 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 (edytowane) Dla mnie cebulka, to jak lilia. A dla ciebie jedynie smrodek. A mi cebulka w jedzeniu miła i co ja teraz zrobię? Pyszna cebulka, ona kochana, czy można obie pogodzić? Bo na cebulkę nic nie pomaga, a ona powie: "znów smrodzisz". Edytowane 15 Października 2025 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 10
Berenika97 Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @Jacek_SuchowiczLepsza cebula we dwoje niż samotność bez smaku. :) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odpada - nie cierpi cebulki ani czosneczku (zdrowy smrodek)
Alicja_Wysocka Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @Jacek_Suchowicz bo trzeba jeść jednocześnie cebulka dobra na kości na włosy i na pazurki nie można się na nią złościć no chyba, że ktoś choruje chciałby lecz jeść już nie może masz chyba drugi pokoik bo jeśli nie, wtedy gorzej ona się troszkę stęskni sama przyjdzie do ciebie, dzień jeden chyba dasz radę i będzie dobrze - jak nie wiesz :) 3
jan_komułzykant Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 popieram 100% Alicję cebulkę parami trza jeść i z czosnkiem też wejść w koalicję gdyż w zespół lżej wespół smród znieść ;)) 4
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @Alicja_Wysocka to usłyszałem pierwszego dnia cebulka czosnek albo ja po ich zażyciu trzy dni karencji aż do imentu ciało wywietrzysz gdy pachniesz sobą oczyma wiodę zaraz namiętnie życie osłodzę gdy cebulkowy wyczuję smród śpisz na kanapie w stołowym już :((( @jan_komułzykant tu pertraktacji nie ma za grosz sprawa na ostrzu i zrobisz coś nie ma co mówić i ani gadać jeśli cebulka natychmiast szlban :((( 2
Starzec Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @Jacek_SuchowiczNo nie wiem jak zaradzić, to może ubierz się na cebulkę :) Pozdrawiam:) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @Starzec jak zacznie rozbierać straci cierpliwość:))) 2
Starzec Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @Jacek_Suchowicz:))) to może więcej kreatywności :))), a mniej dosłowności :)) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @Starzec trudno być kreatywnym słysząc: śmierdzisz cebulą albo cały pokój zasmrodzony czosnkiem :((( 1
Starzec Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @Jacek_Suchowiczno to poddaję się i ja, każdy ma swoje ulubione aromaty :)) 1
Ewelina Opublikowano 14 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2025 @Jacek_Suchowicz tylko we dwoje:)) 1
violetta Opublikowano 14 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2025 @Jacek_Suchowicz jest taka cebulka słodka, biała, łagodna, nie czuć cebuli :)
jan_komułzykant Opublikowano 14 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to tyż, ali także samo "tylko we Lwowi" ;) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2025 @jan_komułzykant 1
jan_komułzykant Opublikowano 14 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2025 @Jacek_Suchowicz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Nata_Kruk Opublikowano 15 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2025 Dołączam, Jacku.. do odpowiedzi Ali.
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 15 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2025 Jest zdrowa na oczy Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi