Ten utwór został doceniony przez użytkowników. lena2_ Opublikowano 3 Października 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 lubię październik za pokorę zrudziałych liści pod stopami kiedy z szelestem lgną do ziemi wirując wdzięcznie kolorami lubię październik za nostalgię w spojrzeniu słońca szczerozłotym gdy z mgieł porannych się rozbiera darując światu czuły dotyk 12
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 @lena2_ Ja także, Leno - taki w sam raz. Nie męczy duchotą i upałem i jeszcze nie liże mrozem - za to wdzięczy kolorami. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 Witaj - podoba się - Pzdr.uśmiechem. 1
Migrena Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 @lena2_ i ten cudny szelest liści pod stopami - liści które oddały życie latu. Podoba mi się Twój wiersz :) 1
Annna2 Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 @lena2_ tu jest j, lubię 1
Berenika97 Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 @lena2_ lubię październik za wiersze Leny co malują jesień słowem tkliwym gdy czytam strofy o tym czasie co barwny liść uczyni żywym lubię październik bo ma poetkę co umie w słowa wplątać brzęk opadania, szmer rudzenia i ... słoneczne spojrzenia 1
lena2_ Opublikowano 3 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 @Alicja_Wysocka to prawda Alicjo, październik potrafi być piękny o ile nie przyjdzie plucha. @Waldemar_Talar_Talar Dziękuje Talarku:) @Migrena no właśnie, fajnie to ująłeś:) @Annna2 Dziękuję:):) @Berenika97 Och Bereniko, dziękuję za tak cudne wersy:):) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 lubię październik bo jest piękny swoim spokojem mnie urzeka szelestem zwiędłych rdzawych liści przypomina że ktoś mnie czeka :)) 1
Nata_Kruk Opublikowano 4 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2025 @lena2_... dopóki... lubmy - kochajmy październik za.. pokorę i melancholię. Śliczne i mądre wersy.
viola arvensis Opublikowano 5 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2025 @lena2_ ten wiersz taki kojący, łagodny. Idealny na deser Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Annna2 Opublikowano 5 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2025 @lena2_ też lubię i za babie lato też, ładnie
Rekomendowane odpowiedzi