obywatel Opublikowano 30 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2025 (kluseczce) wiem że wagoniki lubi przetaczać zapominając o tonie lecz ona nie jedna ich kilkaset myśląc o jednym gramie że dawka odpowiednia sprowadzasz katastrofę i wagoniki zmiażdżone kolejowa to sprawa i osobista jak osobowy koleś - masz czas by zapobiec bo za bardzo ci opadł szlaban 1
hania kluseczka Opublikowano 1 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2025 @sam_i_swoi jakimś cudem to przeczytałam, nie rozglądam się za bardzo po tym i w tym miejscu, fajne :)
obywatel Opublikowano 1 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2025 @hania kluseczka zaczynam w nie wierzyć - cuda, ale nie chcesz rady, więc tylko rozglądnij się, fajowe rzeczy w historii forum i można zagłębić się. Wpis odbieram nie tylko jak nagrodę i wdzięczność, też lubię Twoje pisanie :)
hania kluseczka Opublikowano 1 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2025 @obywatel wpis nie był kurtuazyjny :), bardzo mi po głowie chodziły te wagoniki, ale nie umiałabym się tak ziścić w wersach jak ty, z pagórka, ty to zrobiłeś doskonale, lekko, osobiście wkurza mnie moje pisanie, ponieważ jest zbyt dosłowne, być może dlatego prawie je porzuciłam:)
obywatel Opublikowano 1 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2025 @hania kluseczka bez ogłady no nie wiem, twoja dosłowność przyniosła ten efekt, bezprzyczynowość? też bym chciał taką, może jakaś polubi choć trochę te moje wady, a tu się jacyś panowie garną, i co mam zrobić? :)
hania kluseczka Opublikowano 1 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2025 @obywatel na pewno nic specjalnego, innego, bądź sobą, po prostu, zawsze (no dobra, robota na kolei, pod krawatem, może być drobnym wyjątkiem), czasami to przynosi kataklizmy, ale inaczej się nie da znaleźć kogoś na długi lub dłuższy ciąg dalszy :) ja mam taką teorię, być może się mylę :)
Rekomendowane odpowiedzi