Ten utwór został doceniony przez użytkowników. lena2_ Opublikowano 29 Września 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 zasłaniamy głód miłości czym popadnie miałkim słowem błahą myślą niedokładnie lecz nie uda się oszukać tej tęsknoty nie przekupi jej namiastka byle dotyk w głębi serca przeczuwamy przecież skrycie że pokochać trzeba najpierw własne życie 12
Migrena Opublikowano 29 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 @lena2_ Piękna liryczna refleksja. Miłość ustaje dopiero wtedy, gdy w głębi serca odnajdziemy akceptację i miłość do własnego życia. Świetnie napisane :)
Marek.zak1 Opublikowano 29 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 Liryka i refleksja w pakiecie. Pięknie napisany wiersz, natomiast co do miłości własnego życia, osobiście uważam, że o kochaniu, jego a także siebie, słowo "miłość" nie pasuje, w przeciwieństwie do np greki, gdzie istnieją słowa określające różne miłości. U nas miłość do ojczyzny, kobiety, dzieci to jedno słowo. Osobiście mówię, że lubię siebie i moje życie. To tak na marginesie, a sam wiersz bardzo mi się podoba. Pozdrawiam.
Annna2 Opublikowano 29 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 @lena2_ no, coś w tym jest. Bo żeby pokochać innych- trzeba pokochać choć trochę siebie ładnie
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 fantastycznie - brawo!!! nim pokochasz zaakceptuj najpierw siebie odkryj wady te o których nawet nie wiesz remanencik z wad i zalet uczyń szybko i pokochaj przecież twoje jest to wszystko w dniu dzisiejszym taki jesteś bez przyczyny kochaj siebie a następnie kochaj innych :)) 1
Berenika97 Opublikowano 29 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 @lena2_ Pięknie napisałaś o autentyczności uczuć. Wiersz ma głębię - ta konkluzja o konieczności pokochania własnego życia jest kluczem do wszystkiego. Lubię Twoją poezję, jest mądra, szczera i niebanalna. 1
lena2_ Opublikowano 29 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 @Migrena Dziękuję pięknie:) @Marek.zak1 Dziękuję Marku:) @Annna2 To prawda:) dziękuję i pozdrawiam:) @Jacek_Suchowicz Dziękuję za Twój niezawodny komentarz:):) @Berenika97 Bardzo mnie cieszy Twoje uznanie:):) serdecznosci posyłam:) 1
Nata_Kruk Opublikowano 30 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2025 Leno... jakże to głębokie wersy. Jasne.. poznać siebie samego, to wielka sztuka... nie każdy chce, nie każdy ma odwagę zagłębić się w swoje.. "ja".. w którym niekiedy rozbuchane 'ego'. Bywaj z jesienią za pan brat.
viola arvensis Opublikowano 30 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2025 @lena2_ jejku, jakie to ładne i mądre Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
lena2_ Opublikowano 1 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2025 @Nata_Kruk Dziękuję Natko:):) @viola arvensis Cieszę się , że Ci się spodobało:) 1
Rekomendowane odpowiedzi