Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Września 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Września 2025 doszłam z nim w ślepy zaułek w podskokach, za serca głosem on wtedy puścił mnie kantem tak prosto z mostu, że proszę. na co ja głupia liczyłam? jednak nie umiem rachunków, a teraz topię się w żalach rzućcie mi deskę ratunku! 17
Annna2 Opublikowano 7 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2025 @Alicja_Wysocka bo czasem zakłada się różowe okulary, a my babki patrzymy uszami ładnie 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2025 @Annna2 Dzięki Aniu. W moim przypadku, bardziej oczami - przez czytanie.
FaLcorN Opublikowano 7 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mógłbym, ale nic nie wiem, jedynie że pozdrawiam :-) Dobrego tygodnia! 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2025 @FaLcorN Ojtam, ojtam, to tylko puenta :) To przez poetycki przymus wszystko być musi do rymu @Marek.zak1, @lena2_, @Marek.zak1, dziękuję :) 1
FaLcorN Opublikowano 7 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2025 @Alicja_Wysocka Puenta ratunku i zacieranie intencji. Konkret smaczniejszy, gdy kawa na ławie. 1
viola arvensis Opublikowano 7 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2025 @Alicja_Wysocka takie zabawne, swietna forma, wszystko składne, pasujące jak kant do mostu, liczenie do rachunkow, i deska do głowy uwodziciela Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Berenika97 Opublikowano 7 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2025 @Alicja_WysockaBardzo fajne! Ślepy zaułek to nie koniec drogi, choć serce krwawi i boli tak mocno, nie każdy zasługuje na twoje progi, nie każdy widzi twą wartość dokładnie. Puścił cię kantem? To jego strata, bo kto tak czyni, ten sam siebie traci, ty jesteś warta o wiele więcej, niż ktoś, kto serce tak łatwo ci łamie. 2
Sylwester_Lasota Opublikowano 7 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2025 deski tu raczej nie rzucę, ani Ci brzytwy nie podam ale się rymem wynurzę moż(rz)e w kolejnych dwóch strofach niech płyną sobie jak statki złożone z poezji papieru dla Tej co czytać potrafi gdy sternik stoi u steru niedobrze tonąć jest w żalach a topić je niebezpiecznie opadnie tsunami fala i znowu będzie bajecznie no i rzuciłem deseczkę :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2025 @viola arvensis,@Berenika97, dzięki dziewczyny - na Was to jednak można liczyć. Matma, to nie mój kierunek - a i tak w kółko liczę, najczęściej sylaby :) Reszta = jak równania z niewiadomą i niecierpki z cierpliwości jak kuglarskie lisie sztuczki błędnych cyrków amatorskich @Sylwester_Lasota Ojej, deseczka jak malowana, dziękuję, no życie mi uratowałeś :) Nie zapomnę! 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2025 @piąteprzezdziesiąte, dziękuję
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie oszukuj że rymy nie karne nie panujesz zapewne nad nimi a ja twierdzę w tej chwili poważnie to co chciałaś już rzekły mi rymy rzucać deskę przemiła daj spokój nie kokietuj poradzisz dziś sama ja na brzegu i mam cię na oku już dopływasz choć troszkę zziajana zaraz pójdziesz i ciuszki przebierzesz by z następnym beztrosko pofikać uważniejsza ty puścisz go prędzej a czy z mostu z torbami nie wnikam :))) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2025 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar, dziękuję Edytowane 11 Września 2025 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2025 @UtratabezStraty, @Rafael Marius, dziękuję 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2025 @Radosław, dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi